(P) Ce variante de shake proteic să consumi pentru o dietă completă

Pauza ta de dulce poate consta într-o gustare sănătoasă și bogată în proteine de origine vegană

0
shake proteic

Te preocupă să ai o dietă cât mai sănătoasă și mai corectă din punct de vedere nutrițional? Ia în calcul suplimentarea alimentației de zi cu zi cu variante de shake proteic delicios, care te păstrează în cea mai bună formă. Iată ce variante de shake proteic să consumi pentru o dietă completă.

Îți propunem V-Shakes TR90, shake-uri obținute din proteine vegane, bogate în proteine și care nu conțin coloranți sau conservanți artificiali, fiind ideale pentru a ajuta începătorii, profesioniștii și pasionații de mersul la sala de sport să-și atingă obiectivele de fitness. Savurează-le separat sau ca parte din TR90 Wellbeing Programme.

Un kit necesar pentru început
Încearcă pachetul de start TR90 V-Shake care conține V-Shake TR90 – Vanilie (cu arome naturale de vanilie),  V-Shake TR90 – Ciocolată (cu pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi și arome naturale) și sticla pentru shake Pharmanex V-Shake TR90. Indiferent de aroma preferată, conținutul nutrițional al fiecărui shake proteic rămâne la fel. Fiecare porție din V-Shakes conține 19 grame de proteine, obținute din orez brun și mazăre, fără lactoză, gluten și soia, ceea ce o face perfectă pentru o gustare cu conținut bogat de proteină, un supliment pentru înainte și după antrenament sau ca parte dintr-un mic dejun sănătos.

shake de proteine

Pentru cine este potrivit shake-ul proteic?
Indiferent de vârstă, ai nevoie de proteine, iar suplimentarea unei diete echilibrate cu shake-uri de proteine te poate ajuta să te asiguri că le obții. V-Shakes TR90 sunt potrivite pentru orice persoană – atleți, persoane ce doresc să își crească masa musculară și chiar și pentru cei de peste 65 de ani ce doar doresc să țină pasul cu tinerii.

shake proteic

Cum obții shake-ul proteic?
Amestecă 25 g de pulbere V-Shake TR90 cu 500 ml de apă rece și consumă-l înainte sau după antrenament. Ține minte să umpli mai întâi shaker-ul cu lichid, apoi adaugă pudra proteică și agită bine timp de 20-30 secunde. Dacă nu ai o cupă specială, 25 g este egal cu aproximativ două linguri.

shake proteic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here