(P) Cellini Art Society Affair – Susținem artiștii români pentru următorii 100 de ani!

0
Cellini Art Society_Invitatie

Încă din anul 1999, Cellini și-a asumat misiunea de a continua tradiția începută în perioada Renascentistă de celebrul artist-bijutier Benvenuto Cellini (1500 – 1571). Noblețea și tradiția acestui nume, dar și valorile solide și autentice după care se ghidează cultura organizațională CELLINI România – Încredere, Emoție, Rafinament și Prestigiu, i-au adus inevitabil în fața unui proiect Corporate Social Responsibility (CSR) cu totul special dedicat mișcării artistice din România.

Cellini iubește arta și face primul pas în susținerea acesteia în România!

Proiectul de responsabilitate socială Cellini Art Society își propune să devină unul dintre principalii promotori ai artei contemporane și să contribuie la o mai bună înțelegere a importanței acesteia! În plus, Cellini dorește să acorde un sprijin real tinerilor artiști români prin susținerea acestora în efortul lor de afirmare prin acordarea de burse de studiu în străinătate, prin susținerea de cursuri de pregătire, conferințe, seminare, întâlniri și mese rotunde de sensibilizare, informare și formare a opiniei publice, expoziții cu și fără vânzare (pictură, sculptură, obiecte de cult, obiecte de artă, etc.), în vederea educării creativității și a îmbogățirii nivelului cultural-artistic, prin organizarea de cursuri de inițiere a tinerilor amatori/pasionați de artă, prin promovarea artei contemporane în țară și străinătate, prin promovarea formelor de expresie artistică, prin conceperea și susținerea inițiativelor artistice/culturale și prin crearea de evenimente în scopul susținerii participării artelor la actul dialogului cultural-artistic.

Evenimentul Cellini Art Society Affair

Cellini Art Society dorește să încurajeze creativitatea, originalitatea, pasiunea, conceptualismul și inovația cultural-artistică în România. În baza acestei filosofii, proiectul CSR își propune să devină un punct de sprijin important pentru tinerii artiști români, dar și un reper pentru toți iubitorii de artă din țară.

Primul eveniment în cadrul Cellini Art Society, Cellini Art Society Affair va avea loc în data de 13 decembrie 2018, în parteneriat cu UNARTE și Artmark, cand va fi organizat un vernisaj, în cadrul căruia se vor licita creații artistice ale tinerilor studenți la UNARTE, în beneficiul proiectului Grivița 53 – primul teatru construit împreună, de la zero, după anul 1946!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here