(P) Colecția integrală Elisabetta Franchi în România

0
939

Istoria dintre magazinul Lala Boutique și brandul italian Elisabetta Franchi a început în urmă cu aproximativ 9 ani, Laura Alistar fiind prima care a importat acest brand pentru clientele din România care își doreau articole high fashion la prețuri accesibile.

magazin 610

Lala Boutique

Între timp business-ul s-a dezvoltat, iar în prezent Lala Boutique este unicul buyer din Europa de Est ce aduce colecția integrală Elisabetta Franchi, toate liniile și toată gama de produse, de la rochii și accesorii de gală până la articole sezoniere precum costumul de baie sau mantoul pentru sezonul rece.

“Magazinul Lala Boutique a fost creat pentru o experiență unică de shopping și pentru clientele care pun mare preț pe o imagine completă și desăvârșită. În România femeile sunt foarte preocupate de imaginea lor și pun mare preț pe felul în care se prezintă”, spune Laura Alistar. Pasiunea ei pentru acest brand a apărut o dată cu descoperirea unei nișe de piață încă neexploatată în momentul în care Laura a decis să îi satisfacă nevoile și să genereze apetit pentru consum: “Am crezut de la început în acest brand […] high fashion cu preț de medium fashion, o calitate excepțională a materialelor, cut-uri și croieli incredibile, accesibilitate a raportului calitate-preț. Este pur și simplu un brand de care eu sunt îndrăgostită, acoperă cea mai variată gamă de fashion, tendințe și gusturi!“

EFRANCHI CAMPAIGN 610

Campania de primăvară-vară 2016 Elisabetta Franchi

Colecția integrală Elisabetta Franchi este compusă din piese vestimentare precum pantaloni de stofă, fuste de zi și de seară, cămăși, tricouri și jeanși, dar și articole elegante, cum ar fi rochiile de cocktail, sacouri office sau cămăși de mătase. Colecția este completată de accesorii: pantofi, genți și bijuterii. Toate acestea compun cele 3 linii ale designerului italian: Elisabetta Franchi Jeans, Passpartout și linia de lux Gold, care conține doar piese couture, lucrate manual, cu pietre aplicate pe materiale prețioase.

ELISABETTA-FRANCHI-SS16-MAIN-COLL.-11 610

Colecția de primăvară-vară 2016 Elisabetta Franchi

Designerul propune în fiecare sezon teme noi de creație, imprimeuri și fantezii de sezon, iar articolele vestimentare acoperă atât registrul casual, cât și partea de evenimente speciale tip cocktail sau red carpet, formată din rochii lungi, salopete sau ținute compuse din fuste sau pantaloni plus body-uri din linia Gold.

Nu de puține ori, piesele vestimentare aparținând acestui brand au fost purtate de vedete internaționale precum Gwen Stefani, Jessica Alba, Kim Kardashian, Elisabeta Canalis, Kesha și Nicole Scherzinger.

Pentru a achiziționa produsele Elisabetta Franchi, puteți vizita site-ul magazinului www.lalaboutique.ro sau sediul din Strada Gheorghe Brătianu 28, din zona Kiseleff, de luni până vineri între 11:00 – 20:00 și sâmbăta între 11:00 – 18:00.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here