(P) Colectia Théa by Messika: modele clasice de bijuterii intr-o noua abordare

0
187
colectie de bijuterii Thea by Messika

Noua colectie de bijuterii Théa by Messika are ca semn distinctiv diamantele taiate triunghiular, o metoda foarte rar utilizata in crearea accesoriilor, prin care artista Valérie Messika imprima un stil futurist creatiilor sale. Colectia este compusa din modele clasice reinventate, perfect inscrise in trendul geometric actual.

Numele colectiei vine din mitologia greaca, unde Thea este zeita luminii cerului, ce are puterea de a oferi stralucire si valoare aurului si pietrelor pretioase.

Colectia Thea by Messika este compusa din trei piese atemporale

In cadrul colectiei Théa, Valérie Messika se concentreaza pe o forma greu de taiat (cu 50 de fatete) si care necesita un anumit tip de diamant dur, numit macla. Diamantul este evidentiat prin intermediul unui decupaj si a unui micro-pavé delicat care ii pun in valoare forma, fara a-i diminua esenta. Din acest motiv, piatra centrala pare supradimensionata.

Astfel colierul Théa se transforma intr-o reinterpretare grafica impecabila a unui model clasic si delicat. Inelul You & Me abordeaza de asemenea, tema asimetriei. Cele doua diamante triunghiulare, de dimensiuni diferite, ofera inelului un aspect elegant si structurat. Iar cerceii Théa aduc o nota de modernitate oricarei tinute, oferindu-i si un plus de stralucire.

Colectia Thea by Messika este disponibila in Kultho boutiques.

Cititi si: “Andreea Diaconu, imaginea noii campanii Messika”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here