(P) Colectia X2 – O colaborare de succes

0
236

Design cu atitudine si lansare de colectie in pasi de dans. Descoperiti noua colaborare intre Gina Cas si Daniel Dobre.

Lansarea colectiei ”X2” a avut loc pe 8 septembrie, in The Vintage Pub, intr-un mod inedit. Publicul a ramas impresionat de dansatorii care au prezentat in pasi de dans si cu multa atitudine noua colectie a designerului vestimentar Gina Cas, in colaborare cu Daniel Dobre, coregraf si dansator la randul sau.

Daniel Dobre, Lora si Gina Cas

Surpriza serii a fost cantareata LORA, care a prezentat una dintre tinutele designerilor si a incheiat show-ul alaturi de cele doua dansatoare ale sale, pe cele mai noi melodii ale ei. Atmosfera festiva a evenimentului a fost completata de cererea in casatorie pe care Daniel Dobre i-a adresat-o logodnicei sale, in fata celor prezenti, imediat dupa defilare.

Lora

Gina Cas, in varsta de 23 de ani, este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti. Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ” Arrrmy” si „STAR”. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk”,  „Black” by Gina Cas, din Centrul Vechi, si “Best of Gina Cas”, in Herastrau, Bucuresti.

Articolele vestimentare create de Gina Cas, impreuna cu Daniel Dobre, se gasesc acum in showroomul Ginei, situat pe strada Dr. Raureanu nr.4, si vor putea fi achizitionate  sau inchiriate de doritori.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here