(P) Concert extraordinar la Jazz in the Park 2018: byron, Lucia, Silent Strike si Muse Quartet

0
101
concert Jazz in the Park

Patru dintre cele mai iubite trupe underground de rock, pop, electro si muzica clasica din Romania canta la Muzeul de Arta din Cluj, in 25 iunie intr-un proiect complex, MUSEcology, prezentat in premiera nationala la Jazz in the Park 2018.

In cele doua ore de concert, MUSEcology ii va purta pe participanti intr-o calatorie complexa, prin patru genuri muzicale, unite de influenta muzicii clasice in fiecare stil.

byron, Lucia si Silent Strike isi vor canta propriile piese intr-o abordare originala, oferita de faptul ca trupele vor fi acompaniate pe rand de Muse Quartet. Astfel, muzica clasica va face legatura dintre proiectele de rock alternativ, pop si electro.

Biletele la concertul MUSEcology costa 50 de lei in perioada de presale, pana in data de 29 mai si 70 de lei pana la epuizarea locurilor disponibile. Biletele se gasesc pe http://tickets.jazzinthepark.ro si in retelele Eventim si Biletmaster.

MUSEcology completeaza seria concertelor de la Muzeul de Arta: aici vor avea loc 6 concerte in cadrul Jazz in the Park cu nume de top precum Richard Bona Group, Alfa Mist, Nik Bartsch’s Ronin, Soweto Kinch. Al saselea concert urmeaza sa fie anuntat in curand.

Pentru toate concertele pe baza de bilete sunt disponibile abonamente care asigura accesul atat la cele 6 concerte de la Muzeul de Arta, cat si la gala de deschidere de la Opera Maghiara, unde vor concerta continuatorii proiectului Buena Vista Social Club, Juan de Marcos Afro-Cuban All Stars.

Anul acesta, Jazz in the Park va avea loc la Cluj timp de 11 zile, in perioada 21 iunie – 1 iulie. Richard Bona Group, Juan de Marcos Afro-Cuban All Stars, The Herbaliser, Bill Laurance, Forq, Nik Bärtsch’s Ronin, Alfa Mist, Soweto Kinch, Superpoze, Fanfare Ciocarlia, Moonlight Breakfast, JazzyBIT sunt cateva dintre trupele confirmate.

Concertele din cadrul festivalului vor avea loc in Parcul Central, pe Malul Somesului – scena dedicata concursului -, in curtea Muzeului de Arta si in alte spatii publice din oras. Intrarea la evenimentele din spatiul public este libera, pe baza de bilet neobligatoriu, iar pentru concertele din sali sunt puse in vanzare bilete si abonamente.

Cititi si: „(P) Sustine creativitatea comunitatii prin Fondul Jazz in the Park”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here