(P) CONCURS Style is in our nature by Cosmo&Collective

0
158

concurs-cosmopolitan-si-collective

Iubesti moda, outfiturile cool si pe cele statement? Si noi le iubim! Tocmai de aceea, impreuna cu echipa Collective am decis sa te premiem!

Sa fim serioase… fiecare dintre noi si-ar dori sa-si reinnoiasca garderoba odata cu venirea fiecarui sezon. Ei bine, sezonul acesta ai ocazia sa iti implinesti dorinta!

In urma participarii la concursul “Style is in our nature” poti castiga o experienta de shopping personalizat, alaturi de Alina Eremia si Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuti designeri romani.

In plus, vei primi consiliere de stil si beauty de la editorii Cosmopolitan, vei avea posibilitatea de a aparea in revista si vei primi o tinuta completa, in valoare de 600 de Euro, oferita de Collective.

CE TREBUIE SA FACI?

Intri pe site-ul oficial al concursului, yoursyle.cosmopolitan.ro, iti alegi elementele vestimentare preferate din linia Collective, impartasesti alegerea ta cu prietenii tai de pe retelele sociale si intri in concurs!

Exprima-te, arata-ne stilul si personalitatea ta, iar juriul format din specialisti te poate declara castigatoare!

Ce mai astepti? Intra acum pe yourstyle.cosmopolitan.ro! Ne vedem la shopping!

Concursul se incheie la data de 11 noiembrie.

Inscrierea se va face in perioada 27.10.2016-10.11.2016.

Orice incercare de inscriere dupa aceasta data nu va fi luata in considerare.

Castigatoarele vor fi anuntate in data de 11.11.2016, prin postare publica pe site www.cosmopolitan.ro si pe pagina de Facebook Cosmopolitan a numelui intreg si a orasului de resedinta.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here