(P) Cum a fost la Silk Garden Party ediția a IV-a

0
laura hincu

Anual, designerul vestimentar Laura Hîncu invită peste 400 de oaspeți să petreacă o seară relaxată în grădina Clubului Diplomatic pentru a sărbători aniversarea Silk Essentials – shop.laurahincu.ro – magazin on-line dedicat pieselor vestimentare de zi cu zi realizate exclusiv din mătase, amestec de mătase și cașmir pur.

Lavinia Petrea, Ramona Paun, Amalia Enache, Corina Cargea

În ultimii 4 ani, la început de vară, Silk Garden Party atrage parteneri și invitați care au un impact pozitiv asupra societății și a evoluat într-o modalitate de recunoaștere a bunului gust și bunului simț.

Prin intermediul unei rețele de colaboratori, pe bază de nominalizări, se construiește lista de invitați în speranța de a obține o secțiune reprezentativă a comunităților de calitate prin grupuri de oameni care împărtășesc valori și interese comune.

Ana Covalciuc, Florina Mihoc, Iulia Iancu, Albertina Ionescu

Anul acesta, pe data de 12 iunie Silk Garden Party a marcat lansarea a două noi secțiuni pe shop.laurahincu.ro – Home (așternuturi, cămăși de noapte și desuuri din mătase) și Demi-Couture (rochii pentru ocazii speciale, pictate manual și tăiate din cele mai spectaculoase texturi de mătase).    

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here