(P) Cum alegi cel mai bun tratament pentru păr – sfaturi și recomandări

0
tratament pentru par

Podoaba capilară intră zilnic în contact cu factori agresivi, de la poluare, la schimbări de temperatură, vânt și aparate de styling. Astfel, nu este de mirare că, după un timp, începe să se confrunte cu anumite probleme: căderea părului, păr subțire și fragil, păr lipsit de vitalitate etc.

Pentru a elimina aceste neplăceri este necesar ca în ritualul de îngrijire să fie introdus și un tratament pentru păr. Acesta, pentru a-și dovedi eficiența, trebuie ales în funcție de tipul de păr și de problemele specifice. De asemenea, trebuie să conțină preponderent ingrediente naturale și să aibă un raport calitate-preț excelent.

Alege un tratament pentru păr care conține ingrediente naturale!

Indiferent dacă este vorba despre un tratament pentru căderea părului sau despre unul pentru revitalizare, este important ca acesta să conțină ingrediente naturale, alese cu cea mai mare grijă astfel încât să rezolve problema specifică, să protejeze firul de păr și să îl hrănească în profunzime.

Gerocossen pune la dispoziția clienților numeroase produse destinate îngrijirii podoabei capilare, de la șampoane și balsamuri, la seruri și tratamente pentru păr, toate de înaltă calitate. Dintre ingredientele care se regăsesc în produsele oferite se pot menționa: extract din scoarța arborelui de chinină, extract de rodie, extract de quinoa, ulei de migdale, ulei de jojoba, ulei de cocos, rozmarin, mentă etc.

Alege tratamentul pentru păr în funcție de tipul podoabei capilare!

Atunci când se dorește alegerea unui tratament pentru păr trebuie determinat inițial tipul podoabei capilare. Părul poate fi gros, subțire, normal, degradat, gras etc. Atunci când există dubii asupra tipului de păr, se poate apela la un specialist.

În funcție de tipul de păr, se remarcă următoarele produse:

  • Tratamente pentru păr subțire – au, de regulă, în compoziție ulei de argan, ulei din lemn de cedru, mosc, vanilie;
  • Tratamente pentru păr degradat – conțin keratină, ingredient care contribuie la reconstrucția firului de păr, dar și uleiuri speciale, cum ar fi cel de cocos, de jojoba, de argan etc.;
  • Tratamente pentru păr gras – conțin ulei de argan în combinație cu vitamina E sau alte ingrediente care reduc producția de sebum, fără a usca scalpul și firul de păr;
  • Tratamente pentru păr normal – au la bază ingrediente cu efect hidratant, cum ar fi uleiul de migdale și cel de cocos.

Alege tratamentul pentru păr în funcție de cerințele specifice ale podoabei capilare!

Cel mai bun tratament pentru par trebuie ales în funcție de beneficiile pe care le oferă.

  • Tratamente pentru reparare și hidratare aceste produse se găsesc cel mai des sub formă de măști reparatoare și sunt folosite de persoanele cu firul de păr subțire și deteriorat;
  • Tratamente pentru căderea părului este important ca aceste tratamente să ajute rădăcinile să aibă o prindere mai fermă;
  • Tratamente pentru regenerarea părului se găsesc sub formă lichidă și au de obicei la bază aminoacizi și keratină;
  • Tratamente pentru strălucire – au rolul de a intensifica strălucirea părului, de a-l face mai moale și mai catifelat.

Gerocossen – produse cosmetice de înaltă calitate

Gerocossen oferă o gamă variată de produse pentru îngrijirea părului, tenului și corpului, precum și produse anti-aging foarte eficiente.

Fiecare produs cosmetic este realizat pe bază de ingrediente naturale, utilizând cele mai moderne tehnologii, astfel încât compoziția finală să mențină intacte toate beneficiile ingredientelor.

În categoria produselor destinate îngrijirii părului pot fi găsite atât loțiuni, balsamuri și seruri, cât și măști și tratamente pentru fiecare tip de păr în parte. Unele dintre cele mai bune tratamente pentru păr sunt cele din gama Capilar+, acestea fiind concepute special pentru a stimula creșterea părului și pentru a combate în mod eficient căderea.

Toate produsele de îngrijire a părului de la Capilar+ conțin procapil (biotonoyl tripeptide-1, apigenin, acid olenolic). Acesta, alături de extractul din scoarță de chinină, fortifică rădăcinile și ajută părul să se regenereze, oferindu-i vitalitate și strălucire.

Integritatea părului este influențată de foarte mulți factori. Pe lângă cei externi care acționează asupra părului, cum sunt schimbările drastice de temperatură și poluarea, sunt și alți factori care influențează sănătatea firelor de păr. Alimentația nesănătoasă, stresul și produsele cosmetice pline de substanțe chimice pot avea un efect devastator asupra podoabei capilare.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here