(P) Cum să îți remodelezi corpul acasă și să scapi de celulită

Un pachet necesar pentru a obține acasă corpul visat

0
Vrei să îți modelezi corpul, să scapi de celulită și să conferi pielii un aspect neted și întinerit? Îți recomandăm un trio imbatabil care te ajută să obții aceste rezultate: pachetul ageLOC Galvanic Body Trio, care conține instrumentul ageLOC Galvanic Body Spa și două produse anti-îmbătrânire, ageLOC Body Shaping Gel și ageLOC Dermatic Effects, pentru un corp cu un aspect mai conturat, mai catifelat și mai ferm. Iată de ce să alegi pachetul ageLOC Galvanic Body Trio.
Un trio necesar

ageLOC Galvanic Body Trio

Dacă încerci în această perioadă să te distanțezi social și eviți să ieși din casă fără motive întemeiate, dar vrei să ai grijă de frumusețea ta în intimitatea casei tale, acest pachet este potrivit pentru tine. Dispozitivul ageLOC Galvanic Body Spa dispune de curenții galvanici pulsatori optimizați, care susțin stimularea, purificarea și revigorarea pielii și ajută la reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Aceștia contribuie la furnizarea de ingrediente esențiale în piele, de aceea sunt recomandați alături de ageLOC Body Shaping Gel și ageLOC Dermatic Effects, două produse destinate pielii corpului cu formule și tehnologii brevetate la bază. Suprafața conductoare a dispozitivului ageLOC este capabilă să furnizeze până la de 10 ori mai multe ingrediente ageLOC către pielea ta. ageLOC Body Shaping Gel ajută la minimizarea și netezirea aspectului grăsimii corporale și al celulitei, uniformizează aspectul zonelor cu probleme și îmbunătățește fermitatea pielii pentru un aspect întinerit. ageLOC Dermatic Effects ajută la îmbunătățirea reînnoirii celulare, necesară pentru a reda pielii textura naturală, luminoasă, hidratează și ajută la catifelarea pielii. ageLOC vizează sursele fundamentale ale îmbătrânirii pentru a menține un look tânăr și pentru a reduce aspectul îmbătrânirii. Cercetările de laborator au demonstrat că tratamentele cu curent galvanic pot îmbunătăți furnizarea de ingrediente anti-îmbătrânire pentru o perioadă de până la 24 de ore.

Ce ingrediente-cheie stau la baza produselor din pachet
Atât ageLOC Body Shaping Gel, cât și ageLOC Dermatic Effects, au la bază amestecul ageLOC, o tehnologia brevetată ce aparține companiei Nu Skin, care conține ingrediente specifice care țintesc sursele fundamentale ale îmbătrânirii, numite arSuperMarkeri. ageLOC Body Shaping Gel conține Laminaria Digitata, un ingredient ce ajută la îmbunătățirea descompunerii grăsimii și Teobromină (extract de Theobroma cacao), demonstrat că inhibă o anumită enzimă din celulele de grăsime. Inhibarea acestei enzime activează procesul de descompunere a grăsimii la nivelul dermei, ceea ce are ca rezultat un aspect mai conturat și mai catifelat.ageLOC Dermatic Effects conține extract de Hibiscus abelmoschus, bogat în extract lipidic din plante care ajută la calmarea radicalilor liberi și inhibă apariția celulitei, extract din miere – un acid alfa hidroxi natural care ajută la catifelarea pielii și acid hialuronic, care ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare.

ageLOC Galvanic Body TrioCum utilizezi pachetul ageLOC Galvanic Body Trio

Pentru rezultate optime, folosește ageLOC Galvanic Body Spa cu ageLOC Body Shaping Gel o dată pe zi, de trei ori pe săptămână pe coapse, brațe, fese și/sau abdomen. Pentru cele mai bune rezultate, folosește apoi ageLOC Dermatic Effects care trebuie aplicat zilnic, dimineața și seara, pe zonele țintă. Evită să utilizezi instrumentul ageLOC Galvanic Body Spa dacă ai pe piele răni deschise sau inflamate, dacă ai o predispoziție la acnee rozacee, alergie la metal sau o piele extrem de sensibilă. Consultă medicul înainte de a utiliza instrumentul ageLOC Galvanic Body Spa dacă ești însărcinată, dacă ai un pacemaker sau un dispozitiv similar, dacă suferi de epilepsie, dacă ai un implant din metal sau în caz de boală.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here