(P) Cum să te bucuri de hoverboard în sezonul 2019

0
hoverboard

Anul 2019 continuă ascensiunea device-urilor tehnologice care intră în viața noastră ca să ușureze cât mai mult din activitățile de zi cu zi. Hoverboard-urile, device-urile de transport independent urban ale ultimilor ani, rămân la înălțime din punct de vedere al vânzărilor și modelelor disponibile.

Pentru cine nu le-a utilizat deja, hoverboard-urile sunt gadget-uri de transport independent, pe două roți, care se deplasează prin gradul de înclinare al corpului uman. Ele sunt dotate cu două motoare, senzori de mișcare, lumini LED și telecomandă wireless.

Copiii, adolescenții și tinerii aleg între hoverboard-uri cu roți de 6,5 inch, 8,5 inch (hummere), respectiv 10 inch. MonkeyBoard, unul dintre cele mai puternice brand-uri din România, comercializează peste 35 de modele de astfel de produse, care se vând chiar și în extrasezon. Cei care vor să își achiziționeze un hoverboard au parte de reduceri consistente deseori.

Ce poți face cu un hoverboard

Hoverboard-ul este potrivit atât pentru cei pasionați de transportul urban, cât și pentru cei care își doresc un drum rapid și fără eforturi.

 1. O plimbare în parc: Hoverboard-urile te îmbie să ieși din casă, chiar dacă prietenii tăi sunt ocupați. Fiind gadget-uri destinate unui singur utilizator, ele pot fi chiar motivul pentru care ieși la o plimbare. Dă o tură de hoverboard prin parc și bucură-te de o doză rapidă de aer proaspăt.
 2. Mergi în oraș: Dacă tocmai ai primit un telefon care îți spune să ajungi rapid în centrul orașului, pentru că acolo este gașca ta de prieteni, te poți urca pe hoverboard. Alege-ți un traseu și bucură-te de peisajul de pe drum.
 3. Întâlnește-te cu prietenii: Poți alege fie trotuarele care înconjoară stadioanele, fie anumite străzi din apropiere. O întâlnire cu prietenii pe hoverboard poate fi ieșirea de care ai nevoie în zilele monotone.
 4. Mergi la sală: Drumurile la sală pot părea obositoare atunci când ai de făcut mișcare imediat ce ajungi. Hoverboard-ul este cel care te poate ajuta să ajungi la sală într-un timp mai scurt, fără să obosești.
 5. Documentează-te: Poți merge în locații specializate, cum ar fi zonele de skating din București. Acolo ai șanse să vezi amatori de hoverboarding care exersează noi scheme sau te îmbie să faci apoi, o plimbare în parc.
 6. Mergi la job: Pentru mulți dintre noi, mersul la serviciu implică drumuri pe jos, între metrou și birou/locuință. Economisește timp parcurgând acele distanțe pe hoverboard.

Cum să te plimbi cu un hoverboard în siguranță

Mersul pe hoverboard poate părea dificil la început. Cu puțin exercițiu, însă, vei reuși să scoți la iveală toate avantajele device-ului. Totuși, siguranța este întotdeauna pe primul plan. Iată cum să îți manevrezi hoverboard-ul evitând potențiale accidente.

 1. Calibrează-ți hoverboardul. Orice astfel de device are nevoie să fie calibrat, la prima folosire. Poți testa calibrarea astfel: apasă cu mâna pe baza hoverboard-ului. Dacă roata se învârte și nu vibrează dezorganizat, înseamnă că device-ul este calibrat.
 2. Coboară cu un pas înapoi. Calculează-ți coborârea de pe hoverboard astfel încât să fie nevoie doar să faci un pas înapoi. Dacă alegi metoda pasului înainte ca să cobori, e posibil să te dezechilibrezi.
 3. Folosește zona de mijloc a piciorului. Asigură-te că hoverboard-ul se află la jumătatea tălpii tale – nici prea în față, nici prea pe călcâi – ca să poți avea control asupra mișcărilor.
 4. Utilizează o postură corectă. Stai drept pe hoverboard și privește în față, ca să îți poți calcula manevrele din timp. Evită să privești în jos, pentru că te poți dezechilibra.
 5. Poartă echipament de protecție. Dacă folosești hoverboard-ul pentru prima oară, echipează-te cu o cască, cotiere, genunchiere și protecție pentru încheieturi.

Două roți pentru 2019

Sezonul de hoverboard va începe odată cu primele zile însorite, atunci când asfaltul și pământul sunt uscate. Alege să te bucuri de mai mult timp liber cu un device surprinzător de transport modern!

 

 

Sursa foto: Pixabay

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here