(P) De la “Dead Poets Society” la “Training Day”

0
137
Garantat cu Ethan Hawke_DSCF2603

In cadrul emisiunii „Garantat 100%” veti avea parte de o incursiune prin viata si cariera lui Ethan Hawke. Actorul american este invitatul lui Catalin Stefanescu duminica, 22 octombrie, de la 23.00, iar emisiunea poate fi urmarita pe TVR 1si TVR+.

Avea 12-13 ani cand a primit un rol de figuratie in spectacolul Sfanta Ioana, de George Bernard Shaw. Apoi, la cativa ani, vine si primul rol intr-un film. „E extrem de riscant pentru un adolescent sa intre brusc in aceasta lume a industriei spectacolului. Tentatiile sunt enorme, iar felul in care iti gestionezi relatia cu aceasta lume e esential”, incepe Ethan Hawke povestea sa la Garantat 100%.

„Am discutat cu Ethan Hawke despre inceputurile carierei sale de actor. A povestit despre colegi de aceeasi varsta care s-au pierdut pe parcurs, unii esuand in droguri si alcool, altii chiar alegand calea sinuciderii. Am discutat apoi despre idealurile adolescentei sale, relatia cu parintii, despre dorinta de a ajunge un fel de Jack London, si despre filmul care il propulseaza definitiv in atentia publicului – Dead Poets Society. Ocazie cu care ii cunoaste pe regizorul Peter Weir si pe actorul Robin Williams, pe care il admira si de la care invata foarte mult”, ne dezvaluie Catalin Stefanescu.

Ethan Hawke este duminica seara invitatul lui Catalin Stefanescu

La Garantat 100%, Ethan Hawke vorbeste despre felul sau de a intelege ce inseamna sa intruchipezi un personaj, si despre faptul ca nu poti iubi ceea ce faci, daca te limitezi la a vedea calea pe care ai ales-o doar ca pe o meserie.

Duminica seara, la TVR 1, Ethan Hawke povesteste si despre cum a simtit presiunea, emotia, tensiunea de a juca alaturi de un actor legendar, asa cum este Denzel Washington. Training Day e un film de la care Ethan Hawke considera ca incepe, intr-un fel, maturitatea sa de actor. Invitatul lui Catalin Stefanescu explica pe larg ce intelege el prin ideea de maturitate, atat ca artist, cat si ca om, ca oricare altul, in afara platourilor de filmare sau a scenei.

„Si tot la Garantat 100%, Ethan Hawke vorbeste despre prietenia cu cativa dintre marii regizori cu care a lucrat, ce a invatat de la fiecare dintre ei, dar si care sunt muzicile, cartile, filmele si spectacolele de teatru pe care le pretuieste si le poarta in sufletul sau” (Catalin Stefanescu).

Pe 15 octombrie, in deschiderea noului sezon, cel de-al 36-lea, al emisiunii Garantat 100%, Catalin Stefanescu a stat de vorba cu actorul Armand Assante. Editiile noului sezon aduc la Televiziunea Romana interviuri in exclusivitate cu personalitati internationale precum sir Derek Jacobi, Ethan Hawke, Robert Wilson si altii.

Cititi si: „(P) Dosar Romania, la TVR 1: Fenomenul Halep, in prima editie”!

Foto: prin amabilitatea TVR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here