(P) Descoperă viața prin lentilele potrivite

0
71

Crăciunul și Revelionul se apropie cu pași repezi și cu siguranță deja ai pus la punct planurile cu iubitul tău. Multe persoane aleg să părăsească orașul gri și aglomerat în favoarea liniștii de la munte, iar dacă și tu vei face această alegere, trebuie să te gândești din timp ce va conține bagajul tău. În afară de câteva ținute atent gândite, accesorii, produse de machiaj și de îngrjire, cele mai multe cupluri aduc cu ele în vacanță și o cameră foto pentru a imortaliza momentele speciale din viață.

O fotografie reușită trebuie să spună o poveste, chiar dacă nu ești un fotograf profesionist, iar calitatea înaltă a acesteia face mai plăcută amintirea clipei.

Dacă îți vei petrece sărbătorile la schi, în timpul călătoriei cu mașina sau cu trenul vei observa peisaje superbe de care vrei să îți aduci mereu aminte. Însă, din păcate, nu te poți opri din cinci în cinci minute pentru a face o fotografie. Canon îți recomandă noul aparat EOS 7D mark II, care te va ajuta să capturezi aceste peisaje montane indiferent de viteza de mișcare, la fel ca și animalele sălbatice pe care le poți zări în depărtare.

Mai mult decât atât, îl poți filma pe iubitul tău în timp ce se află pe pârtie, folosind o gamă largă de accesorii și obiective din sistemul EOS care te vor ajuta să îți aduci aminte de momentele în care se chinuia să își păstreze echilibrul pe placa de snowboard sau zbura pe pârtie pe schiuri.

După un drum obositor și o zi petrecută pe pârtie, meritați amândoi o cină la un restaurant deosebit, urmată de momente intime în fața semineului din cabana la care sunteți cazați. Focul din șemineu aruncă lumini jucăușe, iar iubitul tău pare chiar și mai arătos în această lumină. Nu-i așa că ți-ai dori ca această imagine să rămână cu tine pentru totdeauna?

Canon te salvează din nou, cu camera EOS 6D cu obiective interschimbabile, ideală pentru fotografia de portret. În acest fel, îți vei putea aduce aminte pentru totdeauna de acea minunată cameră cu șemineu, unde ai petrecut seri întregi alături de iubitul tău savurând o ciocolată caldă sau un vin fiert, povestind vrute și nevrute.

Iar dacă mergeți și la o petrecere chic de Revelion cu siguranță vei dori să păstrezi multe dintre amintirile din acea seară. Pentru că nu poți petrece toată seara cu un apart foto greu și inconfortabil la gât… ce-ai zice de Canon EOS 100D, o cameră de dimensiune mică, pe care este foarte simplu să o porți cu tine în poșetă? Cu ajutorul său, poți captura numeroase momente pe care să ți le amintești an după an, mai ales evenimentele inedite, datorită reacțiilor foarte rapide.

Fiecare moment și fiecare loc ascund o poveste unică ce merită imortalizată. Capturează toate momentele speciale și spune-ți propriile povești! Dacă și tu știi o poveste care merită transmisă, ai un nou aliat în Canon prin Campania Știu o poveste.

Foto: Canon

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here