(P) „Duelul pianelor” revine la TVR 2, dar si pe Facebook

0
154
CONCURS DUELUL PIANELOR

Din 14 octombrie, de la ora 20.00 Paula, Ovi si Adrian Enache aduc o competitie muzicala mai dinamica si mai moderna. Debutul celui de-al treilea sezon da startul unui concurs nou, Duel pe Facebook.

Cine ar fi banuit ca Chefii Antonio Passarelli si Jakob Hausman, specialisti in cele mai fine preparate, pot sa faca un show de zile mari? Dar ca o mare actrita a Teatrului National, Magda Catone, va poate surprinde cu o voce atat de frumoasa? Noul sezon Duelul pianelor se apropie cu pasi repezi si cu mari provocari. Doar cateva zile ne mai despart de startul celui de-al treilea sezon, iar sambata, 14 octombrie, de la ora 20.00, Paula Seling, Ovi si Adrian Enache vor aduce muzica live si divertismentul de calitate la TVR 2. Printre noutati: „AS-ul din culise” si „Tributul” celor trei gazde pentru marii artisti. In 2017, se implinesc 40 de ani de la trecerea in nefiinta a Regelui Rock’n’Roll, iar in prima editie, sambata, 14 octombrie, Paula, Ovi si Adrian Enache isi aduc tributul interpretand cele mai frumoase melodii ale legendarului Elvis Presley.

Emisiunea poate fi urmarita pe TVR 2 si TVR HD, dar si pe Facebook, iar gazdele s-au pregatit cu un concurs nou, interpretari inedite ale unor hit-uri romanesti si internationale si invitati spumosi din diverse domenii. Paula, Ovi si Adrian Enache vor avea alaturi band-ul Duelul pianelor, dar si, in premiera, o trupa de balet, „Ice Angels”, coordonata de Roxana Geaman.

Cititi si: “(P) Dosar Romania, la TVR 1: Fenomenul Halep, in prima editie”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here