(P) Elixir Ultime, noua gamă Kérastase ce oferă strălucire de durată

0
26

Un păr strălucitor este un păr sănătos, iar Kérastase a decodificat secretul strălucirii optime și a creat gama Elixir Ultime, o gamă menită să hrănească, să ofere protecție antioxidantă și luciul îndelung căutat de fiecare femeie în parte.

Astăzi vă prezentăm patru dintre produsele aflate în componența acestei game, fiecare dintre ele având un rol atent gândit în rutina de îngrijire a părului.

Bain Elixir Ultime, șamponul infuzat cu ulei de marula, conferă de 8 ori mai multă strălucire imediată, iar aceasta se menține pe parcursul a 48 de ore. Șamponul are totodată efect anti-electrizare ce durează până la 96 de ore în medii cu umiditate relativă de 80%. În plus, produsul curăță în profunzime scalpul și părul și previne depunerea impurităților pe fibra capilară. Preț recomandat: 93 de lei.

Masque Elixir Ultime, ce se folosește împreună cu șamponul Elixir Ultime pentru rezultate optime, hrănește fibra timp de 48 de ore și conferă părului un parfum plăcut și de durată. În plus, masca oferă protecție împotriva umidității, iar datorită combinației de nutrienți activi din ea părul va deveni mai maleabil după utilizare. Masca se aplică pe lungimi și vârfuri după șamponare și se clătește la 5 minute după aplicare. Preț recomandat: 164 de lei.

L’Huile Originale hrănește în profunzime părul tern, oferind totodată și protecție termică de până la 230°C. El sigilează vârfurile despicate și netezește firele de păr, având un efect anti-electrizare de lungă durată. După utilizarea sa părul capătă un luciu instantaneu ce durează până la 48 de ore. Infuzat cu un amestec excepțional de arome florale (frunze de violete, frezie, mandarină, heliotrop) și note lemnoase (extract de mosc, santal, cedru), uleiul oferă o experiență senzorială completă. Preț recomandat: 141 de lei.

L’Huile Rose este uleiul pentru par vopsit si este infuzat cu o combinație excepțională de extract de ceai imperial; flavoide și extract de ceai alb ce intensifică culoarea părului vopsit. Uleiul de camelia conținut de acest produs netezește părul, conferindu-i astfel o strălucire irezistibilă. În plus, uleiul de marula aflat printre ingredientele sale, îi oferă un aspect mătăsos. Cum se folosește? Aplicați 1-2 spray-uri pe părul umed sau uscat și nu clătiți ulterior. Preț recomandat: 141 de lei.

Produsele se pot achiziționa din saloanele partenere Kérastase (https://hair-salons.kerastase.com/), de pe site-ul vedo.ro și, în curând, de pe site-ul evolutionbymc.ro.

Citiți și: “Kate Moss pentru Kérastase”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here