(P) Evenimente de poveste la Simfonia Ballroom

0
359
Salon Adagio - Simfonia Ballroom

Pentru că noi toți avem o prietenă sau o cunoștință care se pregătește de nuntă și pentru că știm cât de greu este să găsești adresa perfectă pentru poate cel mai important eveniment din viață, ne-am gândit să vă propunem un loc…de poveste: Simfonia Ballroom.

Simfonia Ballroom – Adagio exterior

Simfonia Ballroom reunește 4 săli de evenimente, în 2 spații, primul aflat pe Șoseaua Pipera 48, cu sălile Piano și Violin și cea de-a doua pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu 10B, cu sălile de evenimente Adagio și Allegro.

Simfonia Pipera – Sala Violin

Câteva detalii despre sălile noilor spații

Sălile Adagio și Allegro pun la dispoziția invitaților o grădină superb amenajată împreună cu experți în domeniul peisagisticii, fiind un atu aproape unic pentru sălile de evenimente aflate în capitală. Sălile Simfonia Ballroom sunt concepute la cele mai înalte standarde de exicență, în materie de design, atmosferă și gusturi culinare.

Salon Piano – Simfonia Ballroom

În cel de-al doilea spațiu, sălile Piano și Violin pot găzdui 70-150 de persoane, respectiv 150-250 de persoane, însă un lucru demn de știut este că se pot și conecta fiind despărțite de un perete antifonat. Cele două vor forma astfel o mare și frumoasă sală de bal ce poate acomoda 250-400 de persoane, dacă aveți de gând să organizați o nuntă mare și fastuoasă.

Despre meniu și preparatele culinare

Preparatele culinare, gourmet – internaționale sau clasic romanești – sunt concepute pentru a avea savoarea și aspectul dish-urilor servite la restaurante de top. Meniul este atent conceput de Chef Mihai Irimia, fiecare eveniment în parte beneficiând de atenta sa supravegere.

“Am pornit în conturarea acestui business de la lipsa spațiilor de calitate pe acest segment de piață și am dorit ca Simfonia Ballroom să ofere clienților servicii la standarde internaționale și totodată un design bine pus la punct prin atenția la detalii. Aceste săli găzduiesc de cele mai multe ori cele mai importante evenimente personale, iar acestea trebuie să fie magice, fără de cusur” a declarat Business Owner-ul Simfonia Ballroom, .

Concluzia? Dacă vă doriți un evenment perfect organizat de o echipă profesionistă, mereu atentă la nevoile clienților, luați în calcul și spațiile Simfonia Ballroom.

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here