(P) Fillerina®, un produs must-have în sezonul rece

0
344

Tenul dumneavoastră poate fi mai deshidratat și mai tern pe parcursul lunilor reci, iar vinovați de asta se fac aerul cald și uscat din interior și temperaturile scăzute de afară. El are nevoie de mai multă hidratare în această perioadă și de o îngrijire suplimentară pentru a-și recâștiga strălucirea și netezimea.

Desigur, regula numărul unu pentru combaterea deshidratării este să beți multă apă. Ați auzit acest sfat tot timpul, pentru că este una dintre cele mai ușoare reguli împotriva îmbătrânirii premature a tenului. Dar nu vi se pare uneori că oricâtă apă ați consuma pielea este în continuare deshidratată? Pentru astfel de situații aveți nevoie de o ingrijire mai atentă a pielii.

Contrar numelui său, acidul hialuronic nu este un acid care exfoliază, ci este un ingredient de pe urma căruia orice tip de piele poate beneficia, chiar și cele mai sensibile. Acidul hialuronic este un tip de polizaharidă numită glicozaminoglican care apare în mod natural în țesuturile conjunctive din pielea oamenilor și a animalelor.

Printre alte funcții, acidul hialuronic ajută la menținerea celulelor rotunjite și structurate prin reținerea apei. El are capacitatea de a reține de până la 6 ori greutatea sa în apă pentru a împiedica prăbușirea celulelor. În cazul în care pielea dumneavoastră este deshidratată, aveți nevoie de acid hialuronic aplicat local. Deoarece stimulează capacitatea pielii de a reține umezeala, rezultatele pot fi văzute într-un timp scurt.

Pe acid hialuronic mizează și primul dermatocosmetic cu efect de umplere, pentru utilizare la domiciliu, de la Fillerina®. De fapt formula sa se bazează pe șase tipuri de acid hialuronic, cu diferite greutăți și structuri. Acestea sporesc fermitatea țesuturilor fără a fi injectate în piele. Bonus: efectul lor este unul de durată.

Fillerina® nu se concentrează numai pe corectarea ridurilor (linii de expresie, brazde adânci), ci și pe îmbunătățirea microreliefului feței (liniile de îmbătrânire, liniile fine), oferind totodată volum pomeților, buzelor, etc.

Fillerina® se diferențiază de alte seruri cu acid hialuronic, nu doar datorită concentrației mari de substanțe active și mixului inovator, dar și prin designul ce permite o aplicare precisă și un dozaj exact. Ambele produse din kitul Fillerina®, gelul de umplere și filmul hrănitor, vin cu propriul aplicator de precizie, cu capat bont.

Statisticile rezultate în urma tratamentului dermatocosmetic cu Fillerina® ce durează 14 zile sună și ele excelent. Ridurile și-au pierdut din adâncime în medie cu 21,8%, înregistrându-se o maximă de 54,8%. Sunteți interesate mai degrabă de mărirea volumului buzelor? S-a constatat că după 3 ore de la prima folosire acestea cresc în medie cu 8,5%, iar după 30 de zile volumul acestora se poate mări cu 44,7%.

Pe lângă tratamentul dermatocosmetic pentru 14 zile Fillerina® ce conține gelul de umplere și filmul hrănitor, mai există de asemenea și tratamente dermatocosmetice zilnice ale aceluiași brand: cremă de zi, cremă de noapte ambele în ambalaje de 50 ml și cremă de ochi și buze, 15 ml. Acestea au o concentrație mai mică de acid hialuronic și sunt disponibile de asemenea în trei variante de dozare, în funcție de diversele probleme ale tenului.

Foto: prin amabilitatea Fillerina

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here