(P) Flori online București pentru zile de naștere. Ce să alegi?

0
flori online Bucuresti

Cea mai frecventă ocazie în care oferim flori este ziua de naștere a unei persoane dragi. Acest gest este întotdeauna apreciat, deoarece simbolizează afecțiunea pe care o simțim pentru destinatară. 

Fie că urmează aniversarea mamei, a bunicii, a surorii sau a celei mai bune prietene, o comandă de flori online în București va fi o surpriză mare, de care orice femeie își va aduce aminte mulți ani la rând. Dar cum să alegi buchetul sau aranjamentul potrivit?

Dacă ți s-a întâmplat de multe ori să intri într-o florărie, dar să nu știi ce flori să achiziționezi pentru persoana respectivă, atunci următoarele sfaturi te vor ajuta. Iată cum să alegi cadoul floral potrivit pentru zilele de naștere:

Mama

flori online Bucuresti

Persoana care te iubește cel mai mult este mama, așa că ziua ei de naștere nu trebuie neglijată. Mama merită un cadou deosebit care să cuprindă florile ei preferate. Dacă acestea nu pot fi găsite în anotimpul în care te afli, atunci poți comanda flori online Bucuresti de sezon. 

În sezonul rece, de exemplu, vei găsi trandafiri, gerbere, floarea soarelui, iriși, crizanteme, orhidee, precum și alte sortimente cu un farmec aparte. Pentru a-i aduce și mai multă bucurie în suflet, alege flori în culori vesele! 

Bunica

O altă persoană foarte importantă este bunica. Blândețea și poveștile ei cu siguranță ți-au făcut copilăria mai frumoasă, motiv pentru care nu trebuie sub nicio formă să uiți de ziua ei de naștere. Atunci când vrei să comanzi flori online București pentru bunica ta, îți poți îndrepta atenția către aranjamentele în formă de ceainic. 

Ceainicele cu flori sunt foarte apreciate de femei, deoarece sunt cochete, completează perfect decorul oricărei case, iar ceainicul poate fi reutilizat.

Sora

Relația dintre surori este specială, iar acest lucru trebuie să se vadă și în ceea ce privește cadoul oferit. Dacă urmează ziua de naștere a surorii tale, poți alege un buchet de trandafiri galbeni, pentru că sunt simbolul bucuriei și al prieteniei, sau te poți orienta către torturile impresionante cu flori. Aceste aranjamente florale arată spectaculos și reprezintă un cadou potrivit pentru sora ta. 

Prietena

Atunci când prietena ta își sărbătorește ziua de naștere, trimite-i flori online în București vesele, colorate, care să o facă să zâmbească. Îți poți îndrepta atenția către aranjamentele cu floarea soarelui, trandafiri galbeni sau frezii. 

Totodată, pentru a-i arăta că îți dorești ca prietenia voastră să fie pe viață, poți să îi oferi un trandafir criogenat. Acesta se va păstra într-o stare impecabilă chiar și 25 de ani, iar prietena ta își va aminti cu drag de tine de fiecare dată când îl va privi. 

Șefa

În cazul în care vrei să surprinzi un superior de la locul de muncă, poți alege aranjamente florale de tip corporate. Acestea cuprind, de obicei, trandafiri, orhidee, bambus, protea, cale și strelitzia. Aranjamentele corporate au un aspect exotic, elegant, fiind potrivite pentru ziua de naștere a șefei tale sau pentru aniversarea unui partener de afaceri. 

Prin urmare, există cadoul floral potrivit pentru fiecare persoană în parte! Comandă flori online în București atunci când urmează o zi de naștere și fă-i persoanei respective o surpriză memorabilă!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here