(P) FOREO lanseaza campania #UNCOVERYOURSELF

0
201
LUNAmini2_pink

Expozitia UNCOVER YOURSELF face legatura dintre istorie si prezent unde beauty gadgetul LUNA este cel care te ajuta sa iti arati adevarata fata, frumusetea naturala. Asa cum personaje celebre din trecut erau in acele vremuri “uncovered“, fara machiaj, trebuie sa facem acelasi lucru si-n momentul actual deoarece frumusetea naturala e nemuritoare.

FOREO vrea sa va incurajeze sa va schimbati din interior, sa credeti in frumusetea voastra naturala si sa aveti grija de tenul vostru in mod corespunzator cu LUNA mini 2.

Cu un design nou si optimizat, LUNA mini 2 permite utilizatorilor sa se bucure de o curatare mai profunda, dar in acelasi timp delicata. LUNA mini 2 marcheaza un mare pas inainte datorita inovatiilor oferind o experienta superioara de curatare si un dispozitiv stylish. Dispozitivul LUNA Mini 2 este disponibil în 5 culori interesante si este prevazut cu un sistem de curatare T-Sonic imbunatatit, asigurand o curatare chiar mai profunda si mai eficienta a fetei. Tehnologia sofisticata T-Sonic, combinata cu o perie de fata cu 3 zone si cu 50% mai mare, indeparteaza impuritatile care provoaca pete, oferind o piele cu aspect mai curat, mai luminos si mai sanatos.

Pretul recomandat al produsului este de 617 lei, iar gadgetul este disponibil in magazinele Douglas si pe www.foreo.com!

Cititi si: “(P) Noul FOREO LUNA Play Plus – curatare faciala pe baza de pulsatii sonice oriunde, oricand”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here