(P) FOREO lansează noua colecție de măști activate UFO

0
167
Masca faciala

FOREO UFO este prima mască inteligentă din lume ce oferă tratamente faciale la nivel spa în doar 90 de secunde. Aceasta combină 6 tehnologii diferite pentru a crea un tratament facial spa acasă și anulează necesitatea de a utiliza măștile tradiționale care te țin nemișcată timp de 20 de minute pentru a-și produce efectele. Tehnologia Hyper-infusion combină căldura pentru a deschide porii, pulsațiile T-Sonic ce infuzează ingredientele în profunzimea pielii și crio terapia ce conservă ingredientele active pentru o piele mai rezistentă.

Componentele ce transformă UFO într-un device magic sunt tratamentele cu terapie LED: albastru (anti-acnee), verde (anti-oboseală) și roșu (anti-aging).

Când device-ul este pornit, rutina de 90 de secunde este simplă și creează dependența: utilizatorul trece UFO pe suprafața pielii, bucurându-se de căldura, răcoare, aroma măștii alese și de tehnologia cu pulsații cu calități nutritive ce stimulează tenul în profunzime.

Cuprinzând o versiune originală și una mini, precum și o selecție de măști activate de dispozitiv, gama UFO combină expertiza măștilor coreene cu cea mai bună tehnologie suedeză, ducând îngrijirea acasă la un nivel complet nou. Ambele promit un tratament facial de nivel spa în 90 de secunde, ce cuprind terapii accesate de obicei în cabinetele de dermatologie.

Cele 5 noi măști activate UFO au fost dezvoltate pentru nevoi specifice ale tenului

Măștile activate UFO sunt testate dermatologic, formulate în Coreea și conțin ingrediente de calitate din extracte de plante și fructe. Pasionații de frumusețe se pot bucura acum de 5 noi măști activate UFO, dezvoltate pentru nevoi specifice ale tenului, fie că e vorba de un ten uscat și deshidratat, fie gras sau pur și simplu simți nevoia de iluminare a tenului. Descoperă care este nevoia tenului tau, sincronizează aparatul tău UFO prin intermediul aplicației FOREO și bucură-te de masca ta favorită.

Cea mai buna masca de fata

Masca ‘Shimmer Freak’ un amestec cu o concentrație ridicată de ingrediente active care ajută la revitalizarea și hidratarea pielii delicate din jurul ochilor. Bogată în antioxidanți, cafeina energizează și reîmprospătează pielea pentru un aspect mai luminos și mai radiant. Compatibilă exclusiv cu dispozitivul UFO.

Masca ‘H2Overdose’ conține acid hialuronic care oferă o infuzie intensă de umiditate pentru a hidrata pielea deshidratată și pentru a-i reda suplețea și fermitatea. În același timp creează o barieră care împiedică deshidratarea. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Masca ‘Glow addict’ conține o formula infuzată cu perle și vitamina E care iluminează pielea ternă și obosită pentru un aspect sănătos și un ten radiant. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Masca ‘Matte Maniac’ este infuzată cu cărbune care matifiază și elimină impuritățile pentru o piele curată, cu un aspect sănătos. În același timp diminuează porii dilatați și oferă o curățare în profunzime a tenului. Compatibilă exclusiv cu dispozitivul UFO.

Masca ‘Youth Junkie’ este dedicată celor care sunt pasionați de anti-aging și este formulată cu colagen, vitamina E și un complex de uleiuri care netezesc liniile fine, ajută la creșterea fermității pielii și oferă un efect antioxidant. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Toate aceste măști vin în completarea colecției de măști deja cunoscute: Masca ‘Make My Day’ Mask care conține acid hialuronic și alge rosii care hidratează în profunzime, combinate cu protecție anti-poluare pentru un ten luminos și Masca ‘Call It A Night’ ce conține ulei de măsline și ginseng care hrănesc, revitalizează și hidratează pielea pe timpul nopții și ajută la regenerarea celulară. Ambele măști sunt compatibile cu UFO și UFO mini.

Pachetele de măști activate UFO și UFO mini sunt disponibile în magazinele Douglas și online pe emag.ro la prețul de 99 lei.

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here