(P) FOREVER 21 lansează primul magazin din România

0
221

SHOT_01_094_v3Legendarul brand american lansează primul magazin din România sâmbătă, 3 septembrie, în incinta PARKLAKE.

Harper’s Bazaar v-a pregătit un concurs-fulger pe pagina de Facebook la care puteți câștiga 3 vouchere în valoare de 100 lei fiecare, valabile doar în ziua marii deschideri a magazinului. În plus, primii 300 de clienți vor primi în aceeași zi vouchere de câte 50 lei.

Lansarea primului magazin FOREVER 21 reprezintă unul dintre principalele evenimente de fashion ale toamnei din țară. Ceea ce face ca aceast brand american să fie unic este mediul captivant și incitant al magazinelor sale cu un flux nesfârșit al celor mai hot și actuale tendințe fashion la prețuri accesibile.

Imaginați-vă doar – o varietate imensă de produse noi venite zilnic și la prețuri accesibile. În curând, acest vis american va deveni realitate pentru toți românii fashionable, cărora le place să țină pasul cu tendințele și apreciază calitatea și hainele la modă ce îi ajută să iasă în evidență.

Peste ocean și în întreaga lume, FOREVER 21 a devenit simbolul unui loc unde toată lumea poate descoperi noile tendințe de fashion, muzică și cultură. Această experiență nu se adresează doar unei anumite vârste; este pentru oricine vrea să fie în pas cu moda, fresh și cu un spirit tânăr.

Fii alături de noi la lansarea primului magazin FOREVER 21 în România pe 3 septembrie la PARKLAKE!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here