(P) FREYWILLE a lansat Homagge à Vincent van Gogh

0
29
20180708_VG_MakingOf_SM_2

După o perioadă de îndelungă cercetare și teste de creație, FREYWILLE dezvăluie un nou omagiu dedicat unuia dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor – Vincent van Gogh (1853 – 1890).

Trei dintre capodoperele lui artistului au fost alese ca sursă de inspirație pentru a crea bijuterii care vor impresiona prin coloristică și elementele simbolistice: „Ramuri de migdal înflorit”, „Noaptea înstelată” și „Floarea soarelui”. Multe ore, muncă creativă și dedicare au fost acordate acestei noi colecții, care este cu siguranță o piatră de hotar semnificativă în lucrarea creatoare a brandului.

20180708_VG_MakingOf_SM_2

Vincent van Gogh (1853 – 1890) este considerat fondatorul picturii moderne. Picturile sale sunt asociate cu post-impresionismul și au avut un impact major asupra mișcărilor de artă ulterioare, cum ar fi Fauves (inclusiv Henri Matisse) și curentul expresionist.

Tehnica sa de a picta este unică și recunoscută ca atare de la prima vedere. Van Gogh a pictat rapid și spontan, fără corecții majore. Culorile puternice și tușele de pensulă exprimă ceea ce el nu a putut spune în cuvinte.

El a aplicat culorile impasto, adică nediluate sau doar ușor diluate, și uneori le-a presat direct din tub pe pânză. Folosind această tehnică, expresivele tușe de pensulă au prins viață, ceea ce a contribuit la stilul său incomparabil.

20180708_VG_MakingOf_SM_2

În timp ce abia reușea să vândă tablouri în timpul vieții sale, lucrările sale ating astăzi prețuri record la licitații.

Citiți și: “(P) Un omagiu marca FREYWILLE adus artistului ceh Alphonse Mucha”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here