(P) Furla deschide un magazin în Băneasa Shopping City

0
239

Faimos pentru reinterpretarea stilului de viață italian într-o manieră contemporană, creativă, brandul italian de lux Furla a inaugurat un magazin de genți în Băneasa Shopping City.

furla-baneasa-shopping-city-11

Brandul Furla este 100 % italian, în istorie și spirit. Fondată în anul 1927 la Bologna de Aldo și Margherita Furlanetto, Furla se apropie de aniversarea a 90 de ani puternic ancorată în trecutul solid al flerului său pentru frumusețe, designului inovator, tradiționalei sale măiestrii și expertizei iscusiților săi artizani.

furla-baneasa-shopping-city-12

Noul magazin din Băneasa Shopping City va comercializa exclusiv gențile din linia de produse FURLA. Spațiul dedicat mixează în 126 mp. creativitatea și eleganța fără vârstă cu un design unic. Colecția de genți pentru toamnă/iarnă 2016 propune modele în culori luminoase, cu un design smart, din piele high-end, în spiritul ludic, optimist, caracteristic Furla.

furla-baneasa-shopping-city-15

Brandul Furla este adus în România în sistem de franciză de Millenium Pro Design. Redeschiderea marchează un nou capitol Furla în România. După un prim contact cu publicul românesc pe una din arterele comerciale ale Capitalei, Furla și-a concentrat portofoliul exclusiv în travel retail, offline și online.

furla-baneasa-shopping-city-9

„Inaugurarea magazinului din Băneasa Shopping City vine ca o continuare firească a creșterii naturale a brandului. De-a lungul ultimelor sezoane, Furla a făcut echipă cu fotograful Mario Testino, care a conturat imaginea artistică a brandului, capturând în campaniile sale publicitare stilul de viață italian, optimist, colorat, contagios” afirmă Ana Pintilie, Marketing Manager Millenium Pro Design.

furla-baneasa-shopping-city-1

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here