(P) Galaxy Note Edge

0
40

Inovația în tehnologie dar și în stilul nostru de viață este adusă de Samsung care a creat noul Galaxy Note Edge, un smartphone revoluționar, care a îmbinat tehnologia cu design-ul pentru a ne aduce la îndemână instrumentul potrivit pentru multitasking, socializare și creativitate, într-un cuvânt, experiențe unice.

Noul Galaxy Note Edge vine cu un ecran unic, curbat pe partea laterală a telefonului care pe lângă faptul că te va scoate în evidență prin design-ul inovator, își va face simțită utilitatea oferindu-ți acces rapid la aplicațiile utilizate frecvent sau la alerte. Fie că ești în timpul unei întâlniri de business sau în timpul ședinței cu părinții, nu vei mai fi nevoită să-ți distragi atenția de la discuții odată cu un mail sau un mesaj primit pe telefon. Mesajul de la prietenă sau de la soțul tău va rula discret pe marginea telefonului fără ca tu să umpbli pe telefon, gest care este considerat uneori chiar nepoliticos pentru o adevărată lady.

Galaxy Note Edge îți permite să îți pre-instalezi pe ecranul lateral funcțiile și aplicațiile pe care le folosești cel mai des. Astfel, dacă ești pasionată de street style și vrei să surprinzi din mers cele mai cool ținute purtate pe stradă de fashioniste, poți selecta pe ecranul lateral camera foto de 16 megapixeli a telefonului. Aceasta îți va fi mereu la îndemână, iar funcțiile avansate precum  stabilizatorul de imagine Smart Optic îți va garanta cele mai reușite imagini care te vor inspira. Tot pe ecranul lateral poți primi notificări de email-uri, notificări ale calendarului sau ale rețelelor sociale, astfel încât experiența ta în utilizarea smartphone-ului să fie una cât mai fluidă și cursivă.

Dacă ești pasionată de cumpărături și urmărești de fiecare dată recomandările specialiștilor, S Pen-ul îmbunătățit prin care Galaxy Note 4 se face remarcat te va ajuta să îți faci și mai repede lista de cumpărături, sau să-ți notezi din mers numele unui magazin care își lansează noua colecție, într-un cuvând să ai în permanență la îndemână o agendă și un stilou inteligente care te vor ajuta să ții pasul cu stilul tău de viață alert. Mai mult, cu ajutorul funcției Snap Shot, dacă vei găsi într-o revistă o ținută care te inspiră și este perfectă pentru următoarea petrecere cu colegii, o vei putea imortaliza într-o imagine ce se va transforma în notiță editabilă, pe care vei putea nota cu ajutorul S Pen-ului observațiile tale și o vei putea împărtăși pe mail cu prietena ta.

Cu ajutorul lui Galaxy Note Edge te vei putea menține în formă urmându-ți activitatea fizică preferată, fiind în același timp conectată la noutăți, dar beneficiind și de instrumente de fitness inteligente care te vor ajuta să îți monitorizezi activitatea fizică datorită funcției S Health.

Pentru că vrei să fii o mamă model pentru copilul tău, dar și o femeie împlinită profesional trebuie să găsești în permanență noi metode de a face mai multe activități simultan. Galaxy Note Edge îți oferă o experiență multitasking inedită, oferindu-ți posibilitatea de a deschide mai multe ferestre pe ecranul telefonului și să te ocupi în același timp atât de căutarea locului unde are loc party-ul pentru copii, dar și să îți verifici calendarul pentru a-ți stabili o întâlnire la birou.

De asemenea, Galaxy Note Edge va ține pasul cu tine păstrându-și energia până ajungi acasă fie prin funcția Fast Charging cât stai la o cafea cu prietena ta, fie prin activarea Ultra Power Saving Mode, prin care își prelungește viața semnificativ, până când tu vei ajunge acasă și îl vei putea conecta la o sursă de energie.

Galaxy Note Edge este instrumentul perfect care aduce inovația în mână ta, pentru a inova la rândul tău modul în care faci față provocărilor din fiecare zi, pentru a-ți susține pasiunile și a-ți găsi inspirația.

Foto: Samsung

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here