(P) Garderoba de primăvară

0
parfumuri noi Beautik

Updatați-vă ținutele olfactive, alegând dintre cele mai noi parfumuri de la Beautik Haute Parfumerie.

Vă schimbați hainele la început de sezon? De ce nu ați face același lucru și cu parfumurile? Primăvara, cu aerul ei renăscător, ne îmbie la metamorfoză, întocmai cum se întâmplă cu natura din jurul nostru. Este momentul perfect să vă învăluiți în arome noi, care să vă confere mai multă energie și o stare bună.

Haina de piele

Noul Crème de Cuir este creația casei BDK Parfums, inspirată de originile parfumeriei de lux din Franța. Aromele acestei case, realizate artizanal, au la bază povești și istorioare aflate la granița dintre fantezie și realitate. Fiecare parfum, construit în jurul unui ingredient natural, expimă o personalitate unică. Crème de Cuir este un elixir senzual, luminos și contemporan, al cărui ingredient principal, pielea, este învăluit de note verzi, mosc alb și bergamotă italiană.

Apă de parfum Crème de Cuir, BDK Parfums, 100 ml, 819 Lei

Aroma minerală

Casa Amouroud vă propune întoarcerea la natură, într-un peisaj înghețat, dominat de puterea viscerală a unei cascade. Noua compoziție, numită Wet Stone, evocă sunetul apei ce coboară peste pietrele din munți și se dezvăluie întâi prin note energice și revigorante de sare de mare, bergamotă și lămâie, combinate armonios. În „inima” sa, parfumul vibrează cu un acord complex de ghimbir, cardamom și salvie, iar în bază veți regăsi note senzuale de ambergris, cedru din Alaska, vetiver, oud și paciuli. Ideal pentru a vă inspira forță, eleganță, dar și evadare din cotidian.

Apă de parfum Wet Stone, Amouroud, 100 ml, 989 Lei

În pași de swing

Jusbox este o casă bazată pe asemănarea dintre parfum și muzică, iar inspirația pentru creațiile oflactive vine din melodii și artiști care și-au pus amprenta asupra societății și culturii. Întocmai ca muzica, simțul olfactiv are capacitatea de a aduce la suprafață cele mai ascunse emoții și amintiri. Cel mai nou parfum este un omagiu adus piesei Chattanooga Choo Choo, pentru care, la vânzarea a peste un milion de albume, Glenn Miller și orchestra sa au primit primul disc de aur, în 1942. Cântecul, o serenadă a unui soldat pentru iubita sa, a fost reimaginat printr-o compoziție orientală cu șofran, tămâie, paciuli, ulei de oud, vanilie, amber extreme și este perfect pentru firile romantice.

Extract de parfum Golden Serenade, Jusbox, 78 ml, 1.319 Lei

Exercițiu de fluiditate

Un observator fin al societății, Francis Kurkdjian își reflectă epoca prin parfumuri. Noul duo Gentle Fluidity este răspunsul său la întrebările contemporane privind identitatea de gen – „Gentle″, deoarece bunăvoința este una dintre valorile de bază ale casei sale, iar „Fluidity”, pentru a sugera nevoia de libertate de exprimare. Parfumierul a îmbinat ingredientele astfel încât să creeze două ape de parfum diferite, dar cu aceleași note: boabe de ienupăr, nucșoară, coriandru, mosc, ambră și vanilie. În compoziția Gentle Fluidity Silver, accentele condimentate de nucșoară și chihlimbar sunt dominante. Nota aromatică ascendentă, ultraproaspată, dată de esența de boabe de ienupăr, este asemănătoare cu efectul „gin frappé”, echilibrată de notele uscate de nucșoară. În compozitia Gentle Fluidity Gold se remarcă o supradoză de mosc si vanilie, alături de esența de semințe de coriandru. Notele de mosc aduc persistență. Baza gurmandă este de vanilie și note de chihlimbar.

Apă de parfum Gentle Fluidity Silver, 70 ml, 790 Lei

Apă de parfum Gentle Fluidity Gold, 70 ml, 790 Lei

Articol apărut în numărul de martie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “(P) O atmosfera unica in noul Concept Store BEAUTIK Haute Parfumerie”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here