(P) H&M Studio: Alegerile BAZAAR din noua colecție

0
3781
Bluză, 279 Lei, fustă, 229 Lei, și ciocate, 399 Lei (și în imaginile următoare). Cercei din set H&M, 59 Lei

Începând cu data de 6 septembrie, în magazinul H&M din Baneasa Shopping City, dar și online pe hm.com, se va lansa “Neo Noir Chic”, cea mai nouă colecție H&M Studio, colecție ce definește principalele direcții stilistice ale sezonului rece.

“Neo Noir Chic” a fost inspirată de emblematicul serial al anilor ‘90, Twin Peaks, și-si propune să jongleze cu latura feminină, dar și cu cea masculină cu scopul de a crea un look distinctiv. De ce să vă limitați la un singură direcție când puteți să vă jucați cu un întreg spectru? Noua colecție H&M Studio vine cu un vibe neo-noir în această toamnă, însă piese ce o compun pot fi purtate în varii moduri.

H&M Studio reprezintă linia care marchează fiecare sezon prin piese esențiale în tendințe. Concepută de o echipă dedicată de design, colecția cuprinde o ediție limitată de piese must-have, respectând cele mai noi trenduri ale fiecărui sezon. Colecția va fi disponibilă în 200 de magazine cât și online pe hm.com.

Descoperiți în galeria de mai jos câteva dintre cele mai șic și surprinzătoare piese din această colecție, alese de echipa BAZAAR.

Foto: Robert Petreanu; Realizat de Ina Borcea; Asistent styling: Veronica Nojac; Model: Ioni Guraliuc/ One Models; Makeup: Tania Cozma; Hairstyling: Alex Caraman

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here