(P) Huawei a lansat in Romania noua serie Mate

0
166
noile modele de smartphone Huawei (2)

Huawei a lansat oficial in Romania noile smartphone-uri ale gamei Mate, Mate 10 Pro, Mate 10 lite si Mate 10 Pro Porsche Design.

Seria Mate ajunge in Romania dupa o luna de la lansarea globala si va fi disponbila in oferta principalilor operatori de telefonie mobila, in cea a magazinelor online, precum si in cea a lanturilor de magazine de electronice, incepand cu data de 1 decembrie. In plus, utilizatorii care isi inregistreaza pre-comenzile pentru modelul Mate 10 Pro in perioada 24-30 noiembrie 2017, vor primi cadou Huawei 360 Panoramic VR Camera.

ModeleleMate 10 Pro si Mate 10 Pro Porsche Design integreaza primul procesor Huawei pentru smartphone-uri din lume cu Inteligenta Artificiala, Kirin 970, si noul sistem Leica dual-camera, cu tehnologii AI, precum AI Object Recognition.

Noul Mate 10 Pro are primul procesor AI din lume pentru smartphone-uri

“Ne bucuram de o noua era a Inteligentei, bazata pe tehnologia mereu la indemana, pe viteza de reactie a dispozitivelor si pe invatarea si analiza comportamentelor de utilizare ale posesorilor. Totodata, acestea sunt atributele care definesc cel mai bine noua serie Mate. Este o adevarata provocare pentru noi, si totodata un privilegiu, sa le oferim romanilor un telefon care ii va cunoaste mai bine decat ei insisi, care nu doar ca le va asigura o durata de viata mai mare a bateriei, prin gestionarea inteligenta a resurselor, ci va livra si performante peste asteptari si o experienta de utilizare fara cusur.”, a declarat Fred Wangfei, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

Noul Mate 10 Pro se remarca prin specificatii cheie precum Kirin 970, primul procesor AI din lume pentru smartphone-uri cu o unitate dedicata de procesare neurala (NPU), noul sistem dual-camera Leica, cu functii bazate pe Inteligenta Artificiala, precum AI Motion Detection, Real-Time Scene, Object Recognition si AI Accelerated Translator, noul Mate 10 lite devine oficial primul smartphone al companiei care integreaza un sistem dual-camera nu doar pentru camera principala, ci si pentru camera frontala. Mai mult, modelul integreaza si optiunea Flash Selfie Toning, pentru fotografii mai luminoase si mai expresive, o baterie de 3340mAh si sistemul audio Huawei, Histen.

Cititi si: “Cele mai interesante gadgeturi recent lansate”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here