(P) Înscrierile la audiția de la Diploma 2018 se prelungesc până pe 30 septembrie

0
51

Înscrierile pentru a doua ediție a evenimentului dedicat tinerilor actori la DIPLOMA au fost prelungite până la finalul acestei luni. Dacă ați absolvit anul acesta orice facultate de teatru din țară, vă puteți înscrie până pe 30 septembrie.

Înscrierea presupune completarea formularului, pe care îl găsiți aici, cu informații personale și cu o înregistrare audio-video de maximum șapte minute one man show / one woman show, pe o temă la alegere. Dacă veți fi selectați să participați la audiție, vă așteptăm pe 10 octombrie pe scena de la Apollo 111.

În juriu sunt profesioniști în regie, producție și casting, potențiali angajatori sau parteneri în proiecte viitoare. Audiția vă dă șansa să îi întâlniți într-un context atipic, în care vă vor privi și vor aprecia calitățile artistice, fără filtrul unui rol, aplicat la un casting obișnuit. Din juriul acestei ediții fac parte Andreea Păduraru, Andrei Cohn, Andrei și Andreea Grosu, Hypno, Radu Muntean, Ada Solomon, Catinca Marinescu, Domnica Cîrciumaru (DC Casting), Viorica Capdefier (CDF Casting) și Silvia Popescu (HBO).

Pentru orice alte informații legate de participare, puteți trimite un e-mail pe [email protected] sau puteți suna la 0729 496 943.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here