(P) iPhone 12 Pro Max – Un telefon pentru utilizatorii cu buzunare foarte adânci

0
iphone 12

Dacă cercetezi piața în căutarea celui mai bun telefon iPhone de la ora actuală, nu mai căuta mai departe pentru că tocmai a fost lansat astă toamnă iPhone 12 Pro Max, cel mai bun terminal din seria sa, dar și cel mai impresionant smartphone creat vreodată de compania Apple.

iPhone 12 Pro Max are cea mai mare autonomie dintre toate smartphone-urile create de Apple pe care le-am testat vreodată, face cele mai bune fotografii, dar și costă cel mai mult. De asemenea, are un ecran superb, care poate fi socotit ca un punct forte, dar pe de altă parte, în ceea ce privește ergonomia, pentru unii utilizatori, el poate fi perceput ca puțin prea mare, mai ales după mai multe ore de utilizare.

Cea mai scurtă, dar și cea mai completă recenzie despre iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max face parte dintr-o serie care mai cuprinde și alte trei terminale și anume: iPhone 12, iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro. Toate aceste dispozitive au multe puncte comune, dar pentru un plus de personalitate, un utilizator poate investi într-un set de huse iPhone 12, huse iPhone 12 Mini, huse iPhone 12 Pro sau huse iPhone 12 Pro Max de la Itelmobile, care să-i ofere terminalului său un look unic, precum și mai multă protecție.

Ca aspect, iPhone 12 Pro Max se remarcă printr-un look industrial și o formă ceva mai puțin ergonomică decât același model din generația anterioară. Cu toate acestea, fără îndoială arată ca un telefon cu aspect premium, iar culorile modeste ale carcasei sale îl ajută să arate chiar și mai elegant. Chiar și rama din metal de pe marginile dispozitivului este un detaliu foarte ingenios, dar un lucru care ne preocupă în mod special este modul în care atrage amprentele, mai ceva ca un magnet.

În ceea ce privește dimensiunile, iPhone 12 Pro Max este cel mai mare telefon Apple lansat până acum, iar pe impecabilul său display OLED imaginile se văd mai clare și mai luminoase. De asemenea, dacă obișnuiești să te uiți la filme și la seriale de pe telefonul tău mobil, iPhone 12 Pro Max este fără îndoială telefonul perfect pentru această activitate.

Cel mai important lucru în legătură cu noul telefon scump de la Apple este setup-ul camerei principale, de altfel și principalul motiv pentru care merită să investești într-un astfel de telefon, mai mult decât oricare altul din seria sa, în special dacă ești pasionat de fotografie. Camera foto principală a telefonului iPhone 12 Pro Max se descurcă excelent în orice condiții de lumină și este capabilă să imortalizeze cadre superbe, indiferent de subiectul sau peisajul pozat.

Mai mult, și dacă îți preferi filmul în locul fotografiei, tot iPhone 12 Pro Max este cel mai bun telefon de pe piață pentru tine deoarece dispune de tehnologie Dolby Vision și poate filma într-o rezoluție 4K, la 60 de cadre pe secundă.

Funcția HDR contribuie și ea la realizarea unor filme de excepție făcând culorile să apară mai vivide și dând un aer oarecum SF filmelor pentru care este folosită. Dar în momentul utilizării ei trebuie avut grijă la faptul că videoclipurile HDR ocupă mai mult spațiu decât cele obișnuite.

În ceea ce privește capacitatea de stocare a datelor, putem spune că memoria internă a telefonului iPhone 12 Pro Max începe de la 128 GB, nu foarte mult dacă ne gândim că o bună parte din acest spațiu va fi ocupat imediat după achiziție de numeroase fotografii, filme și muzică.

Posibilitatea de conectare la rețeaua 5G este de asemenea un avantaj pe care aparatele acestei serii îl au față de terminalele din generațiile anterioare. Dar ea în sine nu reprezintă un motiv suficient de bun pentru investirea într-un nou telefon mobil, fie el și iPhone 12 Pro Max. Pe de altă parte, bateria mai puternică, atât de necesară unui ecran ca cel al telefonului iPhone 12 Pro Max ar trebui să motiveze pe orice utilizator Apple, mai ales dacă vrea să profite la maxim de tot ceea ce are această serie de oferit. Datorită acestei baterii, chiar și în zilele în care îți folosești la maxim telefonul, poți trece cu bine peste orice provocări, nefiind nevoie să-l încarci înainte de lăsarea serii.

 

Sursă foto: Pexels

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here