(P) Istoria La Perla într-o retrospectivă unică la București

0
94

În perioada 5 – 9 noiembrie 2018, magazinul La Perla situat pe Calea Victoriei 63-81, in incinta Radisson Hotel va găzdui o retrospectivă cu piese de lenjerie ale legendarului brand italienesc din diverse decade ale modei.

Printre piesele special aduse la București pentru această ocazie se numără itemuri delicate de lenjerie din anii ’70, piese din anii ’80 marcate de era supermodelelor și implicit de silueta acestora, sutiene din dantelă sau satin, emblematice pentru decada nouzecistă, și câteva elemente inovatoare apărute la începutul anilor 2000.

Povestea La Perla a început în 1954 în Bologna, atunci când bazele companiei au fost puse de couturierul Ada Masotti, al cărei motto era „Never compromise on quality and innovation”. La mijlocul anilor ’60, fondatoarea a decis să-și extindă portofoliul creând și piese pentru plajă. În 1986 a fost realizat primul parfum La Perla pentru femei, iar în 1993 a apărut Grigioperla, o aromă masculină. Actualul Director Creativ al companiei La Perla este Julia Haart, care a colaborat cu brandul încă de dinainte de a fi numită la conducerea sa în 2016. Numele brandului a fost inspirat de o cutie căptușită cu catifea roșie, ambalajul original al lenjeriei, ce semăna izbitor cu cel în care erau oferite bijuteriile de lux.

Citiți și: „(P) Nou in oras: Magazinul La Perla s-a deschis pe Calea Victoriei”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here