(P) LUDIC – Studiu al formelor volumetrice in vestimentatie

0
262

Gina Cas prezinta LUDIC, cea mai noua colectie vestimentara, a cincea si ultima din acest an.

Dupa colaborarea de succes cu designerul si coregraful Daniel Dobre, Gina Cas a lansat online 19 tinute neconventionale din neopren, destinate sezonului rece. Colectia face parte din seria creatiilor vestimentare conceptuale, gandite pentru scena si lumea artistica, dar si pentru barbati si femei cu un stil propriu bine definit, iesit din tipare, avangardist.

„Caracterul LUDIC, dat de cromatica indrazneata, si abordarea futuristica a compozitiei de linii si forme sunt elementele directoare ale colectiei. Aceasta propune rememorarea momentelor din copilarie, evadarea din cotidian si plasmuirea viitorului prin ochii copilului sincer, inocent si senin, toate prin trairea in prezent a bucuriei de a purta o haina unica, nonconformista“, explica designerul Gina Cas.

Gina Cas (24) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti. Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: „SHAPE“, „Arrrmy“, „STAR“ si „X2“. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin flashmob-urile „Magheru Catwalk“ si „Black“ by Gina Cas, din Centrul Vechi, Bucuresti.

Foto: Gina Cas

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here