(P) Imagini de la deschiderea primului magazin TOPSHOP TOPMAN din România

0

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din România s-a deschis în București Mall, marcând astfel inaugurarea unui concept unic de magazin, în premieră mondială. Mii de iubitori ai brandului britanic au vizitat deja, în primele zile, impresionantul spațiu comercial de peste 1,000 de metri pătrați, transformând locul în noul hot-spot al stilului din București.

Brandurile britanice apreciate în întreaga lume au avut pare de un eveniment VIP de lansare la care au participat peste 300 de invitați, vedete, influenceri și iubitori de modă, care au putut admira în premieră colecțiile, în timp ce s-au bucurat de un show de muzică și lumini semnat de Zoli Toth.

Printre cei care au acceptat invitația de a ura bun venit TOPSHOP TOPMAN în România la evenimentul de lansare s-au aflat Andreea Esca, Amalia Enache, Liviu Popescu – Fratelli, Diana Enciu & Alina Tanasa, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Carmen Brumă, Virgil Ianțu, Andreea Perju, Ana Morodan, Ileana Badiu, Ada Condeescu, Diana Sar, Irina Fodor, Alexandra Ungureanu, Carmen Negoiță și Corina Bârlădeanu.

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here