(P) MAKEOVER BURO: prima agentie de influencer marketing din Romania

0
301
MAKEOVER BURO agentie marketing influencer (2)

In urma cu cinci ani, ar fi parut ridicol ca un adolescent sa aiba milioane de followeri pe Instagram. Acum, aceiasi tineri sau “millennials”, asa cum sunt numiti mai nou, negociaza contracte cu branduri de lux in schimbul unei poze cu produsul lor.

MAKEOVER BURO agentie marketing influencer (2)

Diferenta dintre expunerea unui produs intr-o reclama traditionala si una realizata de un influencer sta in baza de fani a acestuia. Cum functioneaza mecanismul? Influencerii isi integreaza produsul promovat in povestile lor unice, pastrand tusa personala. Astfel, potentialul consumator este mult mai motivat sa creada in produsul respectiv.

Iar MAKEOVER BURO faciliteaza conexiunea dintre brand si blogger/influencer. Pe langa alegerea influencerilor potriviti, clientii sunt ajutati sa-si plaseze reclama intr-un context corespunzator, desfasurand campanii de promovare creative, de la strategie pana la implementare.

MAKEOVER BURO a realizat pana-n prezent atat contracte cu branduri locale, cat si internationale

Intrebata de unde a pornit aceasta initiativa, fondatorul Makeover Buro Maria Bagrin spune ca totul a inceput in momentul in care a realizat ca, desi in afara este foarte dezvoltata aceasta ramura, in Romania nu exista nicio agentie care sa se ocupe exclusiv de aceasta zona.

MAKEOVER BURO agentie marketing influencer (2)

Aceasta concluzie a fost trasa dupa o perioada lunga de cautari a unei agentii care ar urma sa o managerieze in colaborarile cu diverse branduri. Vazand ca majoritatea nu erau familiarizati cu termenul de influencer marketing, a facut un “makeover” propriei agentii. Astfel, MAKEOVER BURO a devenit prima agentie din Romania dedicata acestei ramuri, incheind contracte atat cu branduri locale, cat si internationale.

 

Pe piata din Romania, Makeover Buro, a realizat proiecte pentru Concepto, MANURI, magazinul multibrand SPORT/COUTURE, salonul BROW BAR & more. Dintre brandurile internationale, au colaborat deja cu Nestea, Daniel Wellington, MADE IN ITALIA, Skinade, etc. Printre bloggerii & vloggerii cu care au realizat proiecte se numara Cristina ICH, Matei Dima de la Bromania si Laura Giurcanu.

In afara de partea de influencer marketing, MAKEOVER BURO se ocupa si de activari de campanii, strategie de brand, creare de content, colaborari creative, profile management.

Cititi si: “Young & Restless: campanii beauty cu vedetele noii generatii in prim-plan”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here