(P) Modele și mesaje inedite pentru brățările personalizate!

0
bratari personalizate

Se spune că nu există cadoul perfect, însă această idee este dezmințită de exemplul unor brățări personalizate. Simplu, elegant și rafinat, un astfel de dar demonstrează că ai investit timp și energie pentru a crea cadoul ideal.

Însă alegerea bijuteriilor nu este suficientă! Este important să fii creativ și să alegi un mesaj unic, care să demonstreze că ai pus suflet în cadoul pe care îl oferi. În acest punct, trebuie să dai frâu liber imaginației și să alegi cuvinte frumoase, pline de însemnătate.

În cazul în care ești în pană de inspirație, ai venit unde trebuie! În cele ce urmează, vei descoperi câteva exemple de modele și mesaje inedite pentru bijuteriile pe care vrei să le oferi în dar. Acestea au fost organizate în funcție de persoana căreia îi oferi cadoul respectiv.

Pentru alesul sau aleasa inimii tale

bratari personalizate

Fii romantic și oferă-i sufletului tău pereche bratari personalizate! Poți opta pentru două bijuterii identice, care să vă lege chiar și atunci când nu sunteți unul lângă altul. La fel de inspirată este și alegerea unui pandantiv în formă de inimioară sau a unei bijuterii personalizate cu numele celui sau celei care îl va purta.

Când vine momentul să alegi mesajul, lasă-ți imaginația să zboare și alege un vers din cântecul vostru preferat sau o dată specială pentru voi doi, cum ar fi cea în care v-ați cunoscut sau cea în care ați ieșit la primul date.

Pentru copilul tău

Având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă, este momentul perfect să achiziționezi brățări personalizate pentru copii, un cadou care poate fi păstrat ca amintire o viață întreagă. Alege un pandantiv deosebit, cum este cel cu trifoi cu patru foi, cel cu semnul infinitului sau cu fluturaș.

Pe acesta poți grava un mesaj amuzant sau simpatic, cum ar fi porecla pe care o folosești pentru copilul tău sau o glumă din familie. De asemenea, poți opta pentru un sfat sau o vorbă de duh pe care cel mic să o poarte în minte de acum înainte.

Pentru mama/tatăl copiilor tăi

În cazul în care tu și partenerul sau partenera ta de viață ați fost binecuvântați cu un copil, este esențial să recurgi la brățări personalizate pentru a păstra acest moment ca amintire pentru totdeauna.

În cadrul magazinului BijuBOX.ro, vei găsi bijuterii care conțin o imagine cu mama și copilul, dar și brățări cu două tălpițe de bebeluș. Dacă optezi pentru un astfel de cadou, este recomandat să gravezi un mesaj personal, cum ar fi un citat din cartea pentru copii preferată a partenerului sau partenerei tale.

Pentru cel mai bun prieten sau cea mai bună prietenă

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru cei mai buni prieteni din viața ta, mergi la sigur cu brățări personalizate. Indiferent dacă optezi pentru bijuterii cu imagini sau pentru cele cu simboluri delicate, trebuie să alegi un mesaj inspirat, care să îl facă să zâmbească pe cel care îl primește. Optează pentru câteva cuvinte care descriu relația dintre voi doi sau pentru o glumă pe care doar voi doi o întelegeți.

Pentru mai multe modele de bijuterii personalizate, accesează magazinul online BijuBOX.ro, locul unde vei reuși să creezi cadoul perfect pentru cele mai importante persoane din viața ta.

 

Sursă foto: bijubox.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here