(P) Modern Love – torturi de nuntă semnate Grace Couture Cakes

0
274

Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi de nuntă Modern Romance. Aducând pe piața din România tendințele internaționale în materie de dulciuri couture, propunerile pentru nunțile anului 2016 sunt torturi spectaculoase, elegante, cu note romantice.

Grace Couture Cakes (1)610

Grace Couture Cakes (2) 610

Grace Couture Cakes (5) 610

„Dacă anul trecut atenția s-a îndreptat către torturi extravagante, cu detalii geometrice și accente în culori închise, chiar și negru, anul acesta ne întoarcem la decoruri romantice, într-o interpretare modernă. Torturile, îmbrăcate în marțipan sau frișcă naturală, sunt decorate cu flori naturale sau flori realizate artizanal. Decorul alb sau ivoire este completat acum de nuanțe pastelate și accente metalice de auriu sau argintiu,” spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Grace Couture Cakes (9) 610

În noua colecție, se regăsesc și culorile anului, Rose Quartz și Serenity Blue, interpretate special într-un tort de inspirație regală, desprins parcă din poveștile despre Marie Antoinette. Pentru miresele care își doresc o culoare mai puternică, propunerea Grace Couture este o nuanță elegantă, catifelată de bordeaux.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.gracecc.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here