(P) Montblanc Legend Spirit

0
107

Noul parfum dezvăluie un aspect mai casual al bărbatului Montblanc Legend, deși întruchipează elemente tipice eleganței caracterului său. O nouă dimensiune a unei charisme irezistibile.

Legenda

În 2011, are loc nașterea parfumului Mont Blanc Legend, un parfum pentru un bărbat de excepție, cu un spirit cu adevărat independent și o dispoziție unică – o poveste de succes pentru Casa Montblanc și un clasic de nivel mondial în rândul parfumurilor masculine.

MOF_16 610

MOF_13 610

A fost natural pentru Montblanc Legend să caute o nouă aromă, un parfum dominant ce denotă la fel de multă vervă și sinceritate ademenitoare. Astăzi, Casa Montblanc prezintă o expresie a personalității sale, prinsă într-un moment de libertate totală și liniște, cu o nouă expresie a spiritului masculin: Montblanc Legend Spirit.

Visual 03 610

Parfumul

Inspirat de toate formele și nuanțele de alb, de la zăpadă la marmură, cei doi maeștri parfumieri Nathalie Lorson și Olivier Cresp au creat un parfum proaspăt, dominant și intens, cu o piramidă olfactivă excepțională.

Notele spumante, de piper roz, grapefruit tonic și bergamotă proaspată se dezlănțuie în topul piramidei. Inima, puternic aromată, bate sălbatic datorită lavandei intense, cardamomului hipnotizant și a acordului acvatic revigorant. Lemnul alb de santal, cedru si cașmir – amestec senzual cu mușchi de stejar – aroma semnătură unică Montblanc Legend, creează o bază învăluitoare, înmuiată într-un cocktail de mosc alb.

Mirosul se încălzește pe piele, vibrează în contact cu aerul și eliberează aroma inconfundabilă.

Visual 15 610

Sfidează convențiile

Cu o doză sănătoasă caracterizată de rebeliune și îndrăzneală, bărbatul Montblanc Legend Spirit are un apetit pentru contraste creative. Deși codul alb negru și forma curbată a sticlei originale Mont Blanc Legend sunt conservate, Montblanc Legend Spirit iese în evidență datorită esteticii sale radicale, moderne, de lac alb imaculat, lucios și oțel călit. Conceptul său se potrivește celorlalte accesorii de călătorie ale casei, cum ar fi instrumentul de scris „White Meisterstück Solitaire”, un obiect elegant și funcțional pentru viața urbană de azi.

Montblanc Still Life_06 610

Istoria

De peste 100 de ani, Montblanc a îmbrățișat tradițiile  valoarilor de durată și măiestria rafinată. Principiile Casei Montblanc, fără compromisuri de design, stil, calitate și de manoperă au permis să creeze colecții ce sunt transmise din generație în generație. Emblema Iconica Montblanc este un simbol al excelenței – punctul culminant al instrumentelor de scris de lux, ceasuri, bijuterii, obiecte de marochinarie, ochelari și parfumuri. Montblanc își are rădăcinile în cultura scrisului și, prin urmare, vede o obligație deosebită a propriului angajament cultural, având o contribuție creativă la viața culturală modernă: Montblanc scrie o mică bucată de istorie culturală.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here