(P) Motive pentru care să alegi gențile din piele naturală

0
75
genti din piele

Când vine vorba de colecția de genți a unei femei, nu există limite. Mereu se găsește loc pentru un nou model de geantă office sau pentru un rucsac drăguț, din piele naturală. Sau – de ce nu? – pentru un clutch elegant ce se va potrivi de minune cu rochia splendidă, luată special pentru petrecerea de Crăciun…

Gențile au rolul de a scoate orice ținută din banal, de a adăuga personalitate și de a ajuta purtătoarele să aibă mereu toate cele necesare la îndemână.

Dar toate pot face asta? Răspunsul este nu. Gențile din materiale sintetice au, de regulă, tăieturi mai dure și un aspect ieftin, ce poate distruge complet un outfit.

Nici în privința rezistenței nu stau prea bine, ele dovedindu-se inutile atunci când este nevoie de transportarea unui număr mai mare de lucruri.

Genți din piele naturală sau genți din piele ecologică?

Există persoane care iubesc gențile din piele naturală și persoane care consideră mai potrivită alegerea unora din piele ecologică. De multă vreme, între cele două tipuri de cumpărători se dă o luptă grea – o parte susținând că este mai bine să investești într-un produs durabil, de calitate, în timp ce cealaltă consideră că alegerea sa contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Înainte de toate, este recomandat să se analizeze cu atenție fiecare categorie de produs în parte și să se stabilească care sunt așteptările vizavi de acesta.

În ceea ce privește calitatea, este clar faptul că pe primul loc se va situa mereu pielea. Gențile din piele sunt frumoase și elegante, au un aspect luxos și o durată mai mare de viață, fiind ideale pentru femeia modernă care dorește ca frumusețea să se combine perfect cu utilitatea.

Motive pentru care să alegi gențile din piele

  • Rezistența – un principal atu al unei genți din piele

Este deosebit de important ca geanta să poată susține greutatea tuturor lucrurilor necesare. Și știm cu toții că acestea nu sunt deloc puține – reviste, cărți, chei, telefoane și truse de make-up, toate au nevoie de un loc încăpător și sigur. O geantă din piele naturală suportă greutatea unui număr mare de obiecte esențiale și nu își schimbă în timp aspectul, fiind extrem de apreciată pentru rezistența sa deosebită.

  • Durabilitate – un cuvânt care descrie perfect o geantă din piele naturală

Orice doamnă și domnișoară dorește ca noua geantă cumpărată să rămână etern în colecție. Geanta de piele exact asta face – durata mare de viață a materialului permite deținătoarei să se bucure multă vreme de investiția făcută.

  • Ușurință în întreținere – modul undei poșete din piele de a spune „mulțumesc”

Femeia modernă nu are timp de pierdut. Mereu pe fugă, participând la diverse evenimente, ea prețuiește lucrurile practice, ce pot fi ușor întreținute. Orice geantă din piele se va dovedi eficientă deoarece se curăță foarte ușor –  cu ajutorul unei cârpe moi, urmând striațiile naturale ale materialului.

  • Aspect deosebit – motivul ce face gențile din piele să iasă mereu în evidență

Pielea este ușor de manevrat și poate îmbrăca diverse forme, care mai de care mai spectaculoase. În plus, aspectul său elegant și luciul natural oferă prestanță, adăugând bun gust și ținând ideea de kitsch la distanță.

O geantă din piele poate fi purtată în nenumărate combinații vestimentare, atât în sezonul rece, cât și în cel cald. Aleasă corect, ea poate deveni punctul central al unei ținute vestimentare și poate scoate cu succes în evidență puternica personalitate a purtătoarei.

Zevo – modele de genți din piele pentru toate gusturile

Zevo a descoperit frumusețea lucrului în piele în anul 2012 și, încetul cu încetul, a transformat această pasiune într-o sursă nelimitată de zâmbete.

Genți office, de umăr, genți shopper și clutch-uri superbe… toate se adună la un loc, într-un paradis creat special pentru femei. Pe zevo.ro se găsesc nenumărate modele de genți de damă din piele naturală, ale căror frumusețe a cucerit inimile a nenumărate doamne și domnișoare. Calitatea produselor oferite se simte încă de la prima atingere, urmând apoi o relație frumoasă între acestea și purtătoare, vreme îndelungată.

Materialele de înaltă calitate utilizate se îmbină într-un mod perfect cu măiestria cu care sunt lucrate manual, transformând fiecare geantă într-o operă de artă. Calitate, simplitate, eleganță și bun gust – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine produsele Zevo!

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here