(P) Mr. Pich: spatiul online cu cele mai creative tinute pentru copii

0
172

Accesati universul Mr. Pich si veti descoperi cele mai inspirate outfit-uri pentru copii si ultimele tendinte ale celor mai importanti jucatori din industria fashion.

Ultima luna de primavara inseamna o explozie de culoare, forme jucause, zile mai lungi ce imbie la mai multa joaca, dar si alegerea celor mai cool outfit-uri pentru 1 iunie, Ziua Internationala a Copilului.

Daca la inceputul acestei veri, cuvintele cheie sunt joc, joaca, veselie si numai zambete, dress code-ul rasfatatilor familiei este urban chic.

Stilul urban chic al pieselor din magazinul online Mr. Pich nu limiteaza libertatea de miscare a copiilor

Cu coada de pisica, urechi de ursulet Panda sau cu un flamingo roz catifelat, piesele Mr. Pich inlatura dramele din fata sifonierului in fiecare dimineata. In fiecare zi, micul influencer va fi, pe rand, personaj de poveste sau supererou. Confortabile, din materiale fine, dar lejere, rochitele Mr. Pich sunt perfecte pentru evenimentele speciale, dar si pentru zilele lungi petrecute la joaca in care fetele se intrec cu baietii la alergat si catarat.

Stilul urban chic nu limiteaza libertatea de miscare a copiilor, ba din contra, adauga capitole stufoase povestilor din copilarie, indemnand mereu la scrierea de noi si noi povesti.

Acceseaza universul Mr. Pich si vei descoperi cele mai creative outfit-uri pentru copii si ultimele tendinte ale celor mai importanti jucatori din industria fashion.

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here