(P) Nou de la Burberry

0
130

Burberry Brit Rhythm for Women – Floral Eau de Toilette  este inspirata de muzica si o are ca imagine pe actrita si modelul britanic Suki Waterhouse. Noua aroma urmeaza dupa lansarea parfumului Burberry Brit Rhythm for Women, din ianuarie 2014.

In timp ce parfumul imbina feminitatea cu o latura rock and roll intr-o compozitie pudrat-florala, apa de toaleta este senzuala, florala, cu o intorsatura fructata neasteptata. Notele proaspete de top, de lamaie siciliana si portocala, se deschid spre un mijloc de iasomie egipteana, floare de lotus si liliac. Notele de baza, de lemn ambrat, lemn uscat si mosc, reprezinta un final arzator.

Apa de toaleta florala in tonuri de roz delicat este evidentiata de textura flaconului metalic si se gaseste in varianta de 90 ml si de 50 ml.

Colectia Brit Rhythm este inspirata de energia muzicii live. De altfel, muzica sta la baza tuturor activitatilor globale Burberry – de la defilari si evenimente la coloana sonora a platformei brandului, dedicata talentelor debutante, Burberry Acoustic.

Foto: Burberry

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here