(P) Nou in oras: Magazinul La Perla s-a deschis pe Calea Victoriei

0
966
Magazinul La Perla

Brandul italian renumit pentru lenjerie, ready-to-wear si costume de baie este prezent in Bucuresti printr-un magazin recent deschis pe Calea Victoriei  63-81, in incinta Radisson Hotel.

Designul magazinului din Bucuresti poarta semnatura Baciocchi Associati Studio, biroul de arhitectura responsabil cu toate boutique-urile La Perla de la relansarea brandului, in 2013. Bazat pe traditia La Perla, conceptul de design este inspirat de arhitectura italiana clasica si de materialele fine asociate cu piesele brandului.

La Perla isi intampina clientii intr-un spatiu de 80mp, cu marmura, catifea si oglinzi. Detaliile sugereaza rafinament si confort. In timp ce draperiile inalte creeaza un sentiment protector, cabinele de proba sunt glamorous, cu remarcabile elemente din metal dantelat.

Infiintat de creatoarea de corsete Ada Masotti, La Perla are o traditie de peste sase decenii. Maiestria artizanala, cunoasterea corpului feminin si amestecul de inovatie si traditie sunt valorile ce definesc universul La Perla. In prezent, brandul, condus de Julia Haart in functia de director de creatie, ofera colectii de ready-to-wear, lenjerie, sleepwear, costume de baie, lounge wear, accesorii si haute couture pentru femei si barbati.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here