(P) Noua colectie Mihaela Glavan

0
180

Pentru primavara-vara 2015, Mihaela Glavan propune culori, forme si texturi inspirate din natura. „Colectia acestui sezon este un dans al formelor si imprimeurilor, motivele principale ale colectiei fiind pasarile stilizate, care se retrag cu grija pe tocurile pantofilor, imprimeurile florale si fundele supradimensionate, interpretate intr-o maniera noua, ce confera un plus de feminitate intregii colectii”, spune designerul. „Sandalele gladiator cu toc inalt sau flat raman in tendinte si sunt must-have-urile acestui sezon, fiind dezvoltate in jurul baretelor foarte inguste sau late”, adauga ea.

Acest univers fantastic poate fi descoperit la lansarea colectiei, pe 24 martie, in cadrul unui eveniment-expozitie realizat in serele Gradinii Botanice, in parteneriat cu revista Marie Claire, in intervalul orar 16:00 – 19:00.

Iuliana Valsan va crea pentru eveniment o scenografie ce va completa perfect povestea colectiei. „Am pornit de la emotii, de la povestile legate de prieteni comuni, de la locurile preferate si am ajuns  la Sicilia, locul care sta sub semnul soarelui. Asa am ajuns in gradina de citrice din Gradina Botanica, unde am condensat emotiile gandurile, oglindirile, confortul si jocul, propunerile celei mai recente colectii”, spune scenograful.

Expozitia de pantofi Mihaela Glavan va putea fi admirata in luna aprilie la libraria Carturesti Carusel.

Foto: Prin amabilitatea Mihaela Glavan

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here