(P) Noutăți de la H&M Studio

0
119

Sportul și curentul futurist sunt principalele teme de inspirație ale colecției H&M Studio pentru toamnă-iarnă 2015. Tonul sportiv al colecției este dat de jachetele și mantourile cu fermoar, pantalonii strâmți pe corp, precum și de tricotajele și rochiile din lurex cu luciu futurist. Texturile materialelor utilizate creează contraste de efect – aspect de lână lăcuită pe jachete și fuste, haine din blană ecologică, dar și bluze lucioase, potrivite atât pentru zi, cât și pentru seară.

„Ador energia pe care o emană  colecția H&M Studio pentru toamnă/iarnă 2015. Salopetele  cu fermoar sunt potrivite pentru stradă și se asortează perfect cu maletele care conferă  un aspect stratificat. Strălucirea lurexului ne îndeamnă să celebrăm acest sezon, indiferent daca este zi sau noapte”, afirmă Ann-Sofie Johansson, Director de Creație la H&M.

ALEGEREA DESIGNER-ULUI

–  Cele mai importante sunt piesele pentru exterior precum, jacheta funcţională, confecţionată din nailon matlasat şi cea din lână camel, accesorizată cu fermoare utilitare

– Tricotajul  este un element cheie, în special în compoziţia maletelor și a gulerelor  în stiluri diferite. Strălucirea lurexului conferă versatilitate, atât pentru zi, cât şi pentru seară, în timp ce puloverele cu nervuri, inspiră energie sportivă.

Colecţia va fi disponibilă din 10 septembrie în 200 de magazine H&M din întreaga lume, iar în România va fi prezentă doar în  magazinele H&M din Băneasa Shopping City și Unirea Shopping Center, precum și online.

Foto: prin amabilitatea H&M

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here