(P) Nouvelle Vague, in concert la Jazz in the Park

0
110
Nouvelle-Vague_concert

Nouvelle Vague, celebrul grup de muzicieni care a cucerit publicul cu ritmuri de bossa-nova, canta la Jazz in the Park, sambata, 30 iunie in Parcul Central din Cluj.

Formatia vine cu o neasteptata si rafinata interpretare a unor piese new wave, punk si post punk ale unor trupe emblematice precum Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, Talk Talk, Robert Palmer, The Sisters of Mercy, Killing Joke, The Clash, Billy Idol, New Order, The Smiths si The Cure. Concertul Nouvele Vague e prezentat de Staropramen, partener principal al festivalului pentru al patrulea an la rand.

Trecute printr-un inspirat filtru bossa nova, piesele Nouvelle Vague au devenit ‘’instant hits’’ si s-au regasit in ultimii 14 ani in playlist-urile cluburilor din toata lumea. Trupa a mizat din plin pe sensibilitatea si versatilitatea unor vocaliste cunoscute ca Vanessa Paradis, Phoebe Kildeer, Camille, Nadeah, Mélanie Pain, Liset Alea sau Helena Noguerra.

Intrarea la concertul Nouvelle Vague se va face pe baza de bilet neobligatoriu

Cele 5 discuri editate au adus trupei peste un milion de unitati vandute, turnee mondiale si concerte la Royal Albert Hall in Londra, Hollywood Bowl in Los Angeles sau Olympia in Paris.

Povestea Nouvelle Vague continua cu cel mai recent album, I Could Be Happy, o ocazie perfecta sa ascultam trupa live in 30 iunie la Jazz in the Park, in Parcul Central, unde va canta noile piese.

Accesul la concert este liber, pe baza de bilet neobligatoriu care poate fi cumparat de pe www.tickets.jazzinthepark.ro si din retelele Bilete.ro, Eventim si BiletMaster. Tot de aici pot fi cumparate bilete si la concertele de la Opera Maghiara si de la Muzeul de Arta.

Concertele au loc in Parcul Central, pe malul Somesului, la Opera Maghiara si in curtea Muzeului de Arta. Accesul la concertele din parc si de pe mal sunt cu acces liber, pe baza de bilet neobligatoriu, iar pentru concertele de la muzeu si de la opera sunt puse in vanzare bilete si abonamente. Pana in 30 mai pot fi cumparate bilete si abonamente la pret redus.

Line-up-ul Jazz in the Park 2018 e format din nume de exceptie ale scenei internationale si romanesti. Printre trupele confirmate se afla Juan de Marcos Afro Cuban All Stars, Richard Bona, Nik Bartsch’s Ronin, Soweto Kinch, Alfa Mist, Sona Jobarteh, Bill Laurance, The Herbaliser, Forq, Fanfare Ciocarlia, Gallowstreet, Superpoze, Koffie si multi altii.

Jazz in the Park Festival este un proiect organizat de Fapte, cofinantat de Administratia Fondului Cultural National, sustinut de Primaria Cluj-Napoca si promovat de Staropramen, BCR, Mega Image, Alexandrion, Tastemakers, Glo, Daisler Print House, Almdudler, AV Store, Tohani.

Anul acesta Jazz in the Park va avea loc la Cluj timp de 11 zile, in perioada 21 iunie – 1 iulie. Detalii gasiti pe www.jazzinthepark.ro.

Cititi si: „(P) Jazz in the Park anunta 13 nume de top din jazz-ul contemporan”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here