(P) Nuba Cafe. Cea mai așteptată cafenea

0
682

De curand s-a deschis cea mai așteptată brasserie din oraș, Nuba Cafe, aparținând după cum îi spune și numele, prestigiosului lanț de restaurante NUBA.

Nuba Cafe se află în zona Piața Dorobanți, pe Av. Radu Beller 13 și este deschisă începând cu ora 08:00 și până la orele 24:00.

Datorită designul și atmosferei urba – chic a locației, putem spune că este cea mai fashionable și în vogă locație a sezonului, locație pe care o așteptam cu nerăbdare și care nu ne-a dezamăgit ci din contră, ne-a depășit așteptarile. Întreaga locație se deschide complet către stradă, astfel preluând din vibe-ul energic al străzii iar culorile calde și perfect armonizate îți crează o atmosferă de vacanță în orice moment al săptămânii.

 Meniul este unul savuros și sănătos, având mai multe variante de preparate pentru mic dejun și brunch, dar și feluri principale pentru prânz sau cină.

Un alt punct forte al locației este selecția de deserturi delicioase și în număr destul de mare, gata de a fi servite în locație sau pentru take away.

 Responsabilii de bucătăria noul restaurant Nuba sunt Chef Mircea Gheorghe și Pastry Chef Rares Cristian Dinu iar designul locație a fost realizat de către Arh. Dragos Epure.

Foto: Christian Tudose

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here