(P) O noua editie a campaniei „Bac de 10”

0
126
bac de 10 - 2018 - 2-01

Cum puteti sarbatori succesul examenului de maturitate daca nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, UNTOLD si NEVERSEA.

Organizatorii UNTOLD si NEVERSEA continua si in acest an traditia de a oferi gratuitate la cele doua festivaluri tinerilor care iau 10 pe linie la examenul de bacalaureat. Pe langa participarea gratuita la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolventii de 10 vor primii fiecare si cate un voucher in valoare de 500 de ron din partea Kaufland Romania. In plus, toti cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat in sesiunea din vara, vor putea achizitiona abonamentul cu reducere la cele doua festivaluri, incepand din 7 iunie, dupa cum urmeaza:

*la UNTOLD la pretul special de 499 de lei plus taxe, din pretul final de 650 lei + taxe al Abonamentului
*la NEVERSEA la pretul special de 399 de lei plus taxe, din pretul final de 550 lei + taxe al Abonamentului

In acest an campania este sustinuta de trupa VAMA, de un proaspat absolvent de liceu, care da examenul de bacalaureat in aceste zile, Alexia Eram dar si de catre corespondentul PRO TV, Paula Herlo.

EDY CHEREJI, director de Marketing si Comunicare UNTOLD & NEVERSEA “Suntem extrem de incantati ca aceasta campanie a ajuns la a patra editie si are foarte mari ecouri in randul tinerilor absolventi de liceu din Romania. Atata vreme cat in fiecare an vor exista minim doi sau trei elevi de nota 10 motivati de festivalurile noastre, noi vom continua sa ii premiem pe cei mai buni in fiecare editie.”

Katharina Scheidereiter, CSR Kaufland Romania: „Ne dorim sa avem cat mai multi castigatori cu note bune. Dar pentru ca noi sprijinim educatia pentru toti elevii din Romania, impreuna cu partenerii nostri de la UNTOLD si NEVERSEA, premiem si absolventi de liceu cu note mai mici decat 10. Important este sa crezi in tine si sa-ti urmezi calea. Sper sa ne vedem cu cat mai multi vara asta!”

Toti absolventii care doresc sa participe la campanie trebuie sa acceseze link-ul http://untold.com/bacde10.

In campania de anul trecut 81 de absolventi care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2017, UNTOLD si NEVERSEA. Alti peste 4000 de tineri au primit reducere la abonament.

Cititi si: „Evenimente de august: ce sa faceti in acest weekend”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here