(P) Parlor redefineste rochia de mireasa

0
66
restaurante hip din Bucuresti

Parlor, brandul demi-couture romanesc, si-a lansat de curand ultima colectie dedicata mireselor, cuprinzand 15 piese vestimentare plus accesorii, disponibile in prezent in showroom-ul din Bucuresti – Strada Silvestru nr.6.

restaurante hip din Bucuresti

„Iconic-redefinit”, elementul comun al tuturor creatiilor Parlor, se regaseste si in noua colectie, insa acum clasicul este reinterpretat intr-o maniera nonconformista, un atribut al clientelei Parlor.

Noile piese sunt fluide, cu croiuri speciale si proportii perfecte, transpuse pe matasuri fine (tesaturile statement Parlor), sifon si dantela, puse in valoare de broderii manuale (un alt trademark Parlor) si detalii suprinzatoare. “Am cautat sa redau sentimentul de relaxare dar si placerea de a purta o rochie de mireasa sofisticata care te aduce centrul atentiei”, spune Veronica Zaharia, designer Parlor. “Am observat ca, in goana dupa “Princess look”, multe femei cauta sa poarte piese greoaie cu trene si volume uriase, ornate excesiv. Am simtit nevoia de a elibera mireasa si de a crea piese care sunt despre naturalete si despre bucuria de a trai poate cea mai frumoasa zi din viata ei.”

restaurante hip din Bucuresti

In cautarea naturaletii si autenticitatii, designerul a fost atras de stilul modernist Italian al anilor ’30 si ’40, dar mai ales de stilul bunicii sale. Despre aceasta surprinzatoare sursa de inspiratie, designerul spune:

„Bunica mea era de o eleganta nonsalanta, avand un rafinament pe care il exprima cu incredere. Am cautat sa redau aceste atribute in creatiile mele si sa le insuflu femeilor care poarta Parlor. Purta piese feminine si sofisticate, cu croiuri simple, realizate din cele mai fine tesaturi, intr-o perioada in care in Europa poliesterul si plasticul erau noua norma. Imi amintesc ca in fiecare zi se imbraca ca si cum era o ocazie speciala si felul ei de a fi a avut o mare influenta asupra mea. Ea este cea de la care am invatat ca trebuie sa fiu naturala, sa am o identitate personala pastrandu-mi in acelasi timp eleganta.”

m78b7086-683x1024

Parlor a fost fondat in 2010, cu convingerea ca indiferent de trenduri o femeie trebuie sa fie rafinata, feminina si eleganta.

Pentru colectiile Parlor, designerul Veronica Zaharia propune linii feminine, relaxate, cu influente arhitecturale si finisaje moderne realizate manual.

Piese sunt create din tesaturi pretioase precum matasea naturala si dantela fina; detaliile sunt realizate manual din cristale, perle si pietre semipretioase.

m78b7462-781x1024

Credits:

Photo: Andreea Macri, www.andreeamacri.com

Model: Marie Damian, MRA Models http://mramodels.ro/women/

Make-up: Raluca Craciun http://ralucacraciun.com

Hair: Alex Claudiu Sarghe

Special thanks: Magnolia Atelier http://www.mscarves.ro, Bon Bijou http://bon-bijou.com

m78b7996-735x1024

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here