(P) Parlor Spring Summer 2017: Grunge meets Power Dressing

0
238
Parlor colectie Spring Summer 2017

Parlor si-a lansat de curand noua colectie pentru primavara/vara 2017, colectie compusa din 29 de piese, disponibila in showroom-ul din Bucuresti – Strada Silvestru nr.6 si online pe http://parlor.ro.

Parlor colectie Spring Summer 2017

Parlor colectie Spring Summer 2017

Noua colectie Parlor este despre “Iconicul redefinit”- modele si taieturi care trec bariera timpului, reinterpretate intr-o maniera actuala.Suprapuneri de dantela si voal de matase, tulle cu buline, satin si texturi lamé sunt tesaturile folosite pentru piesele inspirate din poate cea mai colorata si experimentala perioada din istoria modei: sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90. Umerii supradimensionati, jachetele statement brodate cu perle, bodyuri matasoase, pantalonii tapered care subtiaza talia si au un efect de alungire a picioarelor, rochiile senzuale sau pijamalele pentru plaja sunt elementele care compun o colectie care transmite rebeliune, incredere in sine si senzualitate.

Parlor colectie Spring Summer 2017

Parlor colectie Spring Summer 2017

Taieturile iconice ale anilor ‘40 sunt prezente in toate colectiile Parlor

Parlor colectie Spring Summer 2017

Parlor colectie Spring Summer 2017

Parlor colectie Spring Summer 2017

Veronica Zaharia, owner si designer Parlor, a copilarit in anii ‘80 si ‘90, iar primele momente in care a intrat in contact cu moda au fost prin filtrul acelei perioade. O perioada care i-au generat doua surse importante de inspiratie – curentul “power dressing” al umerilor structurati si taieturilor riguroase adoptat de personalitati precum Lady Diana si Margaret Thatcher, si curentul grunge reprezentat de Courtney Love supranumita “the first lady of grunge”.

“Sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90 a fost momentul in care femeile s-au repozitionat social si si-au castigat definitiv independenta. Am ales sa ilustrez acea perioada alaturand elemente ale celor mai importante curente din moda: “power dressing” si grunge. Am fost atrasa de asemenea de pasiunea care exista atunci, aceea de a aduce inapoi, pentru generatia pop, unele dintre taieturile iconice anilor ‘40, pe care le integrez in toate colectiile mele.” a declarat Veronica.

Piesele sunt create din tesaturi pretioase precum matasea naturala si dantela fina; detaliile sunt realizate manual din cristale, perle si pietre semipretioase.

Cititi si: „Parlor redefineste rochia de mireasa”!

Foto: Andreea Macri; Model: Selina Popa; Make-up: Raluca Craciun; Hair: Alex Claudiu Sarghe; Location: Uanderful

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here