(P) Premieră de Black Friday la B&BSHOP

0
631

B&BSHOP scoate la vânzare cel mai scump ceas disponibil online, un Perrelet ediție limitată.

În perioada 20-22 noiembrie, cel mai mare magazin online de ceasuri și bijuterii, www.bb-shop.ro, va include în oferta sa specială cel mai scump ceas premium disponibil online în România.

Un ceas Perrelet în valoare de 98.400 Euro va avea un discount de 50%, valoarea totală a reducerii acordate fiind de peste 49.000 Euro.

Îmbinând cu măiestrie tradiția și spiritul avangardist, Perrelet Double Rotor Flying Tourbillon Limited Edition 20 reprezintă o minune a mecanicii, tourbillonul rămânând un punct de referință în universul orologeriei elvețiene de lux.

Echipat cu carcasă din aur roz, bezel din oțel inoxidabil placat DLC, cadran cu fibră de carbon, mecanism decorat „Côte de Genève” și rezervă de energie de până la 110 ore, acest ceas remarcabil reprezintă combinația ideală între stil și funcționalitate, fiind disponibil într-o ediție limitată la numai 20 de bucăți în lume.

Despre Perrelet

Inventator al ceasului automatic, producătorul elvețian de ceasuri Perrelet este astăzi un brand global sinonim cu inventivitatea, autenticitatea și calitatea, obiectivul său fiind excelența orologeră. 

Tot de Black Friday, B&BSHOP are o reducere de 40% la ceasul Dior Christal Limited Edition în valoare de 18.500 Euro.

Chintesența acestui model este chiar safirul cristal, unul dintre cele mai rezistente minerale din lume, fiind folosit pentru prima oară în scopuri decorative. Teatrul de lumini generat de către acesta ilustrează perfect expertiza maeștrilor ceasornicari și rafinamentul stilului parizian. Ceasul Dior Christal Limited Edition are în total 910 diamante.

Despre Dior

Dior Timepieces îmbină fiabilitatea mecanismelor Swiss Made produse în unitatea sa de producție Les Swiss Ateliers Horologers din Elveția cu stilul elegant Haute Couture, simbolul absolut al luxului și eleganței.

În perioada 20-22 noiembrie, B&BSHOP are în ofertă peste 9.000 de modele de ceasuri și bijuterii, cu discount de până la 70%. Magazinul online al B&B Collection, www.bb-shop.ro cuprinde cea mai mare gamă de ceasuri și bijuterii disponibile online din România.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here