(P) Regenerare si frumusete cu Fereto Organics

0
180

Da restart tenului tau cu Kitul de regenerare celulara de la Fereto Organics

Produsele Fereto Organics contin extract bio din Aloe Vera, adusa special din Madagascar. Planta Aloe Vera, crescuta in mod natural in zona tropicala, are puteri extraordinare de regenerare si reparare a pielii.

Kitul de regenerare celulara contine Peelingul Skin Correction si Serul Cellullar Regenerating Night Serum.

kit_regenerare_celulara 610

Skin Correction este o masca cu acizi din fructe care ajuta la reinnoirea pielii, imbunatatindu-i radical aspectul si minimizand in acelasi timp dimensiunea porilor. Masca pe baza de acizi din fructe, papaya, vitamina E naturala si aloe vera ajuta la regenerarea pielii.

Actiunea serului Cellular Regenerating Night Serum este asociata cu utilizarea unui extract de celule stem vegetale, ce neutralizeaza radicalii liberi si au o actiune antioxidanta extrem de activa. Bogatia substantelor active din ser initiaza procesul de regenerare a pielii, imbunatateste proprietatile de lifting si uniformizeaza tenul, regenerand pielea in profunzime.

Pentru fabricarea produselor Fereto se folosesc doar ingrediente naturale, de inalta calitate, din surse organice controlate: extracte din plante, vitamine pretioase, agenti activi din mare si ingredienti hidratanti. Metodele moderne de productie si ultimele inovatii tehnologice in domeniu asigura procesarea atenta a acestor substante delicate.

Dermocosmeticele Fereto Organics sunt create de echipele de dermatologi si cercetatori chimisti, intr-unul dintre cele mai mari laboratoare de formulari cosmetice din Franta. Produsele Fereto Organics sunt atestate de Institutul Qualite France si nu contin silicon, parabeni, propilen glicol, uleiuri minerale, etanolamine si ftalati.

Comanda acum Kitul de regenerare celulara la un pret special de 169 RON pe www.fereto.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here