(P) Saeco crafted dinner by Claudia Chirilescu și Mihai Gurei

0
48

Saeco Xelsis, brandul care redefinește arta preparării cafelei perfecte, i-a invitat pe Claudia Chirilescu și Mihai Gurei, de la Intro, să recreeze propriul moment de relaxare cu aromă de cafea. Scenariul pus la cale de aceștia, o cină în stil minimalist, organizată în showroom-ul Intro, impresionează prin eleganță și prin atenția acordată fiecărui detaliu.

Cina organizată de cele două gazde ne transpune în culisele designului de obiect, unde pasiunea și creativitatea sunt strâns legate una de alta, iar fiecare element are propria lui poveste. Inițiativa din spatele acestei provocări – Saeco Crafted Dinner, ne propune să explorăm legătura dintre cafea, design și simțuri. Iar pentru Claudia și Mihai, acest lucru s-a tradus prin crearea unui setup autentic, personalizat cu obiecte de designer.

Pentru realizarea unui decor aparte, aceștia au ales să organizeze cina în showroom-ul Intro, un loc creat de ei în urmă cu 16 ani din pasiunea comună pentru design interior. Pentru a crea o ancoră vizuală cu eleganța espressorului Saeco Xelsis, gazdele au optat pentru un design minimalist în linie cu tonurile cafelei, realizat de Sânziana Pop. Și cum într-un spațiu în care culorile, texturile și formele se combină armonios, decorul nu putea să fie altfel decât unul pe măsură, vă invităm să aflați direct de la aceștia cum au ales tematica cinei:

,,Cafeaua ne-a dus cu gândul la minimal și fiind amândoi pasionați de design interior, am decis să facem masa și aranjamentele (farfurii, elemente de decor, scaune) ca un canvas negru, astfel încât vedetele să fie felurile de mâncare și personalitățile de la masă.

Espressorul, Saeco Xelsis, ne-a inspirat prin faptul că este un aparat de cafea în jurul căruia poți să petreci momente frumoase cu prietenii.

Nu am pus invitaților dress code special întrucât am vrut ca fiecare să își exprime personalitatea în întregime. Așezarea la masă a fost făcută prin extragerea de bilețele care conțineau numele unui scaun de designer. Așadar, invitații își identificau scaunul și aflau povestea lui. Erau astfel înconjurați de alți oameni, am lăsat entropia Universului să se manifeste și s-au legat conversații interesante și oamenii s-au descoperit și redescoperit. În felul acesta, am punctat varietatea felurilor de cafea pe care Saeco Xelsis le oferă, lăsând individualitățile să se exprime, dar și posibilitatea de a ieși din zona de confort și de a încerca ceva nou. Le poți avea pe ambele.”

De la un ristretto aromat la un latte cu spumă aerată, Saeco Xelsis oferă o selecție unică în piață – reglând tăria, temperatura, gustul cafelei și chiar nivelul spumei de lapte. Râșnița ceramică, spre deosebire de cele din oțel, garantează că nu va exista niciodată surpriza unei cafele cu gust de ars.

Citiți și: “(P) Andreea Macri & Elvira Lupsa, un dialog despre proiectul Touch by Saeco”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here